Finlandia Vodka a adus Soarele Noptii la Bucuresti

Finlandia Vodka a adus Soarele Noptii la Bucuresti, in cadrul evenimentului VIP Finlandia Midnight Sun, ce a avut loc la Club Bamboo - Pool&Terrace joi, 27 iulie, eveniment la care au luat parte peste 400 de invitati.

Petrecerea face parte din seria de evenimente Midnight Sun organizate la nivel global de catre Finlandia Vodka pentru a-si sarbatori originile finlandeze. Manifestarile sunt prilejuite de un fenomen natural unic ce are loc in nordul Finlandei, in Laponia, unde, in timpul verii nordice, soarele refuza sa apuna timp de 73 de zile.

"Este primul eveniment pe care Brown-Forman il organizeaza in Romania si suntem bucurosi ca le-am putut oferi invitatilor nostri aceasta experienta unica - singura noapte din an cand la Bucuresti nu a apus soarele. Am recreat pentru ei magia locurilor din care provine Finlandia Vodka printr-o calatorie imaginara prin spatiul arctic care le-a dezvaluit cele mai importante momente din istoria Finlandia Vodka", declara Fady Zaidan, Market Manager Brown-Forman Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related