Romanii de la Retina din nou pe podium cu titlul “Agentia anului 2021”

Romanii de la Retina din nou pe podium cu titlul “Agentia anului 2021”

Agentia de marketing Retina, fondata de romanul Silvian Centiu, a fost desemnata luna aceasta “Agentia anului 2021” de catre publicatia B2B Marketing in cadrul evenimentului Elevation Awards din SUA.

Acest titlu vine in completarea portofoliului de premii al agentiei si marcheaza cea de a treia desemnare “Agentia anului” in decurs de 12 luni, Retina fiind numita Agentia Anului in America de catre ANA (Association of Național Advertisers) si in Europa de catre The Drum, in iunie si respectiv noiembrie 2020.

In plus fata de acest titlu, Retina a obtinut aur si bronz in categoria “Best Use of Customer Insight” pentru proiectele desfasurate cu Thermo Fisher Scientific si Virbela, premiile publicatiei B2B Marketing celebrand succesul in atingerea obiectivelor de marketing prin valorificarea tehnologiilor de marketing.

Obtinerea celor trei titluri de “Agentia anului” vine ca rezultat al unui an record de crestere pentru agentie, prin completarea portofoliului de clienti cu branduri ca Facebook, Sartorius, eXp World Holdings in SUA si Mazars, Alliance Healthcare, Blue Air in Romania. Retina a devenit una din cele mai mari agentii de marketing din Romania, dublandu-si numarul de angajati in ultimul an.

 

“Integrand cu succes creatia, tehnologia si strategia intr-un mod unic, caracteristic companiei noastre, livram rezultate de exceptie clientilor nostri. Ne bucuram ca marketingul nostru este apreciat de cei mai prestigiosi colegi intentationali ai nostri, la fel cum este apreciat de clientii nostri de pe tot globul. Speram sa continuam cresterea companiei si atingerea nivelului cel mai inalt in marketing.”, Silvian Centiu, Fondator si Actionar majoritar al companiei Retina Communications.

Retina opereaza in prezent in SUA, Romania, Scotia, Canada, Spania, Austria si numara printre clienti branduri celebre cum sunt Audi, Bank of Montreal, BMW, Cisco, Fujitsu, HP Enterprise, IBM, Kohl’s, Oracle, Stanford University, State University of New York, Thermo Fisher Scientific, Virbela, United Health Group, etc. – dar si branduri de success din Romania cum sunt ING Bank, Cora, Vodafone, BlueAir, Mazars si Credit Europe Bank.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related