Imager are cont la Credit Europe Bank

Si deja lucreaza la a patra campanie. "Ritmul de lucru este foarte intens si am tot amanat sa vorbim despre campanii, dar deja s-au strans foarte multe si am zis ca trebuie sa le anuntam pentgru ca ne plac si ne mandrim cu ele", spune Mihaela Albu, Account Manager.
Agentia a realizat o campanie pentru creditele imobiliare cu doua executii, pentru POSM si outdoor ; " vizualul de outdoor - o panorama cu blocuri a unui intreg oras a fost foarte potrivit pentru ceea ce credem noi despre creditele de casa: sute si mii de case se tranzactioneaza zilnic, iar Credit Europe Bank are pentru toti cei implicati instrumentele potrivite: credite, termene, rate, dobanzi", spune Marius Davidoni, Senior Art. Vizualul de POSM a comunicat accesibilitatea creditului si visul oricui, chiar si al unui soricel, de a avea o casa.
Imager a mai conceput si executat o alta campanie in desfasurare, pentru Card Avantaj; "Este o campanie de beauty care vorbeste despre Card Avantaj ca despre acel gimmick extraordinar, similar celorlalte "secrete" inventate de-a lungul timpului pentru a pune in valoare farmecul persoanelor care-l utilizeaza", a declarat Traian Panghe, Creative Director.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related