Creative Communication devine partener de comunicare al echipei de polo CSS1 Masters

Creative Communication devine partener de comunicare al echipei de polo CSS1 Masters

Agenția de comunicare Creative Communication a devenit partenerul în comunicare al echipei de polo CSS1 Masters. Clubul nou înființat este format din 30 de foști jucători profesioniști care își propun să promoveze acest sport. C.S.S.1 Masters este antrenată de Radu Cătălin, unul din marii sportivi ai României, cu performanțe remarcabile în polo-ul pe apă, fost participant la Olimpiada de la Atlanta.

Noul club va avea evenimentul de inaugurare vineri, 23 iulie 2021, când își va lansa spotul de promovare al cărui protagonist este actorul Șerban Pavlu, fost jucător de polo în cadrul C.S.S.1.

În momentul de față sunt 11 cluburi de veterani în România care participă în cadrul competițiilor sportive și campionatelor internaționale. C.S.S.1 Masters va fi a 12-a echipă de polo pe apă și este, în acest moment, în curs de afiliere la Federația Română de Polo.

Inițiativa membrilor noului club vine ca urmare a statisticilor îngrijorătoare potrivit cărora, doar 500 de persoane practică în mod profesionist acest sport, în timp ce numărul sportivilor profesioniști de fortbal este de peste 300.000. Aceștia își doresc să atragă cât mai mulți tineri către un sport care oferă beneficii multiple pentru sănătate și să obțină sponsorizări din partea companiilor pentru crearea de noi facilități pentru jucători.

Agenția Creative Communication va gestiona inițiativele și campaniile de comunicare ale clubului respectiv activările de tip public affairs, strategic communication și media relations.

 

Formarea unei noi echipe de Masters face parte dintr-o nouă strategie a veteranilor din polo de a promova acest sport și de a-l face cunoscut unui public larg. Prin construirea echipei C.S.S.1 Masters, formată din 30 de foști jucători seniori ai C.S.S.1, dorim să creștem notorietatea acestui sport și să sprijinim tinerii care vor să facă performanță în polo” a declarat Cosmin Răgălie, președintele clubului nou înființat.

 

Lansarea CSS1 Masters va avea loc vineri, 23 iulie 2021, în prezența reprezentanților Federației Române de Polo. La eveniment sunt așteptate persoane publice și vedete ale sportului, care doresc să sprijine inițiativa foștilor jucători profesioniști.

Lansarea noului club va fi promovată printr-un spot video, al cărui protagonist este actorul Șerban Pavlu, fost jucător de polo în cadrul echipei CSS1. Spotul de promovare al echipei va fi prezentat în cadrul evenimentului de lansare, care va avea loc în incinta Școlii nr. 3, locația în care își desfășoară activitatea, în prezent, clubul sportiv CSS1.

La finalul evenimentului va avea loc un meci demonstrativ între CSS1 Masters și FC Palestra București. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related