Incarcarea cu natura

Care este anotimpul vostru preferat? Eu vara ma simt in cerul un milion, caldura ma incarca cu o energie incredibila si simt ca as putea sa fac orice. Nimic nu mi se mai pare imposibil. Spre deosebire de multi nu ma deranjeaza nici caldura excesiva. Vremea rea ma deprima de cele mai multe ori. Sunt destul de meteo-dependenta.

Incerc sa duc o viata cat mai normala, cat mai naturala, dar imi place si ceea ce imi este interzis. Si asta nu de dragul "rebeliunii", ci pur si simplu ca simt nevoia sa ma simt EU, nu inconjurata de ceea ce TREBUIE si este BINE sa faci sau sa simti. Or, publicitatea in ultima vreme incearca sa induca ideea de ce e bine sa faci si ce nu. Suntem din ce in ce mai indopati si ni se spune din toate media ce ar trebui sa mancam, cat sport ar trebui sa facem, de ce vei muri de tanar daca nu... Dar oare cat de normal este acest lucru si este ceva cu adevarat natural sau nu cumva de cele mai multe ori se intampla sa ti se induca o anumita "realitate" si daca nu urmezi trendul nu e ok?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related