Plante carnivore dependente de fast-food vegan

Plante carnivore dependente de fast-food vegan

Nuggets fără carne hrănite plantelor carnivore. Și le-a plăcut! Asta dă speranță tuturor veganilor din lume. Puteți în sfârșit uita de tofu ...

Îmi plac inovația, inteligența și filmările extravagante, cu high definition și super slow motions. Chiar și mai mult atunci când apar și beneficii. Reclama - filmată pentru compania canadiană A&W, cu Rethink la strategie și creațiie, Vizeum pentru media și Nova Film pentru producție - se numește “The Beyond Bait Experiment”, și este, în sine, foarte sugestivă și bine filmată, oferind senzația unei guri reale care devorează nuggets cu o plăcere extremă.

Pe parcursul unei zile, nuggets au fost hrănite direct în gura plantelor, iar brandul a asigurat că nu s-au folosit efecte speciale pentru a îmbunătăți filmările. Se pare că plantele au crezut cu adevărat că nuggets-urile pe bază de plante erau adevărate. Campania a fost lansată în Canada, iar Stéphan Bisson, directorul de marketing din Quebec al A&W, a declarat că “ne-am făcut reputație prin faptul că oameni reali gustă din noile noastre produse pe stradă. Este minunat că am găsit o modalitate de a reinventa dinamica testului gustativ într-un mod pe măsură pentru rețelele de socializare. O idee apetisantă chiar dacă nuggets-urile au 1/100 din dimensiunea lor reală”. Anterior, lanțul se deosebea ca primul restaurant de fast-food care a lansat Beyond Meat Burger.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related