COSMOTE Romania - Peste jumatate de milion de clienti

De la inceperea operatiunilor pe piata romaneasca, COSMOTE Romania a inregistrat un numar de 531.619 de clienti la sfarsitul lunii iunie, reprezentand o cota de piata de aproximativ 4%. Prin prisma serviciilor si produselor accesibile lansate, COSMOTE a atras un numar de 256,098 de clienti noi in al doilea trimestru al anului 2006 (aprilie - iunie), ceea ce indica reactia pozitiva a pietei fata de noul operator. Din cei peste jumatate de milion de clienti, circa 86% sunt utilizatori de servicii preplatite.

In prima jumatate a anului 2006, COSMOTE Romania a inregistrat venituri din servicii de 14.0 milioane euro, iar valoarea EBITDA este de -30.5 milioane euro. Compania a inregistrat o pierdere neta de -44.9 milioane euro, care reflecta investitiile semnificative realizate pentru dezvoltarea activitatilor comerciale mai sus mentionate. Blended ARPU (venitul mediu per utilizator servicii cartela si abonament) este de 5.4 euro, si se asteapta sa creasca odata cu marirea bazei de clienti si imbunatatirea acoperirii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related