Un an de COSMOTE Romania - un an de telefonie mobila accesibila

COSMOTE Romania aniverseaza astazi un an de succese pe piata de telecomunicatii din Romania. In cadrul unei conferinte de presa desfasurata in Bucuresti, managementul companiei a subliniat progresele inregistrate de COSMOTE si a anuntat ca va atinge pragul de 1 milion de clienti pana la finele acestui an.
COSMOTE Romania a reusit in timp record sa isi extinda acoperirea retelei la nivel national la 95% din populatie. In acelasi timp, compania si-a consolidat reteaua de distributie, care cuprinde peste 550 de magazine in toata tara. Pe parcursul anului, COSMOTE a creat 300 de noi locuri de munca, marindu-si echipa la 700 de angajati.
Referindu-se la realizarile companiei pe parcursul acestui an, Dl. Nikolaos Tsolas, CEO COSMOTE Romania, a declarat: "In urma cu numai un an, am promis consumatorilor romani ca vom genera schimbare pe piata de telecomunicatii mobile din Romania. Iar piata a reactionat pozitiv la strategiile noastre. Astazi, la un an dupa lansarea din decembrie 2005, suntem mai multi, mai puternici si mai hotarati sa aducem beneficii tangibile utilizatorilor romani. Misiunea noastra este sa facem telefonia mobila accesibila tuturor prin oferte relevante, accesibile si oneste, deoarece pretuim in egala masura fiecare consumator."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related