Anamaria Hâncu: Mă consider norocoasă că m-am urcat în toate trenurile care au apărut în calea mea și m-au dus toate la destinația potrivită

Anamaria Hâncu: Mă consider norocoasă că m-am urcat în toate trenurile care au apărut în calea mea și m-au dus toate la destinația potrivită

S-ar putea să fi existat un moment în care femeile din industria muzicală trebuia să lupte pentru medii de lucru echitabile, diverse și incluzive, dar nu mai este cazul. Acele lupte sunt ceva care aparține trecutului, crede Anamaria Hâncu, Communication Manager INNA, Antonia.

 

“Probabil acum 20-30 de ani, ar fi fost un alt răspuns. Dar cred că femeile au reușit și au demonstrat în toate domeniile, în toate industriile, că pot, că sunt puternice și obțin rezultate cel puțin la fel de bune ca bărbații”, spune Anamaria.

 

Pe lângă comunicarea pentru unele dintre cele mai cunoscute femei din industria muzicală românească, Anamaria a mai făcut parte din echipa Global Records timp de aproape 10 ani, timp în care a ocupat pe rând pozițiile de Promotion Manager, Label Manager și Talent Manager. Ea este, de asemenea, Co-inițiator și Board member Let’s Do It, Romania!, cea mai mare mișcare socială din țară, un proiect de voluntariat care a implicat, în cei 11 ani, peste 1.9 milioane de voluntari care au facut curățenie în România.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related