MAM Bricolaj anunță noua identitate vizuală în concordanță cu actuala dinamică a companiei

MAM Bricolaj anunță noua identitate vizuală în concordanță cu actuala dinamică a companiei

MAM Bricolaj, companie românească din industria de bricolaj, anunță schimbarea identității vizuale cu un nou logo reprezentativ. Schimbarea constă în simplificarea logo-ului, având elemente definitorii cu materiale de mobilă și accesorii necesare unei case.

Noul design al companiei propune o recunoaștere mai ușoară a brandului și vine ca un proces cerut atât de clienți, cât și de expansiunea companiei odată cu aniversarea celor 10 ani de prezență pe piața din România. În acest ultim deceniu, MAM Bricolaj a ajuns la peste 1 milion de clienți și pune la dispoziția românilor peste 10.000 de produse în trei locații. Totodată, în această perioadă investițiile totale au ajuns la peste 5 milioane de euro.

„Decizia de a schimba identitatea vizuală a companiei MAM Bricolaj cu un nou logo a venit ca o urmare naturală a activității noastre pe piața națională de bricolaj. Noua emblemă reprezintă o simplificare prin care ne dorim să fim prezenți într-un mod simplu și plăcut în mintea tuturor clienților noștri. Mai mult, prin noul logo ne dorim să le transmitem tuturor oamenilor că MAM Bricolaj îi sprijină de un deceniu în tot ceea ce ține de casă și o va face și de acum încolo”, a declarat Cristian Găvan, fondatorul MAM Bricolaj.

 

Din 2011, MAM Bricolaj a implementat un sistem inovator și comod de achiziționare a materialelor pentru mobilier. Este singurul furnizor cu autoservire din acest domeniu în România. Magazinul are peste 10.000 de produse în stoc și cea mai complexă gamă.

Din 2013, MAM Bricolaj organizează și cursul „Școala de Mobilă” cu scopul de a instrui meseriașii din domeniu cu privire la noile sisteme apărute. Acesta se adresează și pasionaților de mobilă care vor să învețe mai mult. Din primavara Cursul va fi disponibil și online.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related