Pepsi revine cu o oferta traditionala: 2.5 L la pret de 2L!

Septembrie este luna in care Pepsi revine cu o oferta irezistibila pentru consumatori, prin campanie promotionala "2.5 L la pret de 2L". Promotia se va desfasura intre 1 si 30 septembrie 2006. Promotia "2.5L la pret de 2L" vine in continuarea platformei Pepsi Music, din care mai face parte si spotul "Downloaded", difuzat in Romania incepand din aceasta vara, spot in care Christina Aguilera si Familia Osbourne joaca rolurile principale.

Reclama o prezinta pe Christina intr-un studio de inregistrari lucrand la ultimul sau album "Here to stay" lansat in august 2006 cand, deodata, in timp ce se intinde dupa sticla de Pepsi este teleportata in diferite locatii exotice din mai multe colturi ale lumii. In aceste locuri diferite in care calatoreste in doar cateva secunde, cantareata da mini-reprezentatii acelora care ii "downloadeaza" cantecul pe telefonul mobil. Acestia obtin mai mult decat ar fi putut visa vreodata - o downloadeaza chiar pe Christina Aguilera in persoana!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related