Selenis va comunica pe internet proiectele de CSR ale Carpatcement

Agentia Selenis va realiza o platforma online de comunicare a politicii si a proiectelor de CSR ale Carpatcement Holding, care va fi lansata la finalul lunii septembrie.Reprezentantii Carpatcement au decis sa foloseasca mediul online pentru a creste transparenta in privinta raportarii actiunilor de responsabilitate sociala ale companiei si pentru a facilita stabilirea de noi parteneriate.

"Vrem sa oferim informatii despre transformarile pe care le produc proiectele de CSR ale companiei noastre, in comunitatile in care ne desfasuram activitatea", spune Bogdan Arnautu, Manager Comunicare Carpatcement Holding. "Credem ca pentru orice companie este important sa raporteze impactul economic, social si asupra mediului pe care il genereaza. Speram ca proiectul pe care il realizam impreuna cu Selenis sa devina o sursa de inspiratie pentru cat mai multe organizatii si lideri de opinie din Romania".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related