CARPATCEMENT continua colaborarea cu Ogilvy PR

Divizia de ciment a Grupului HeidelbergCement in Romania, CARPATCEMENT HOLDING, incredinteaza pentru inca un an contul sau de comunicare agentiei Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucuresti.

Ogilvy PR va oferi ca si pana acum servicii de consultanta in managementul reputatiei, va coordona activitatile de relationare cu mass media, va oferi servicii de creatie pentru materialele de publicitate corporativa, servicii de consultanta pentru cercetare etc.
"Secretul succesului acestei relatii sta in increderea si profesionalismul ambelor parti. Asa am reusit sa realizam proiecte extraordinare, sa pastram si sa desavarsim ceea ce am inceput impreuna in urma cu 2 ani", este de parere Gabriela Lungu, Managing Director, Ogilvy PR Worldwide/Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related