Proaspetele mămici primesc sprijin de la “Femei care inspiră”

Proaspetele mămici primesc sprijin de la “Femei care inspiră”

Dacă mama este fericită, toată familia este fericită! Deși mamele se susțin între ele și găsesc soluțiile cele mai potrivite pentru copii, atunci când vine vorba de nevoile lor se pun adesea pe ultimul loc și deseori își pierd starea de bine. Ca să avem cât mai multe mame fericite și familii funcționale, ediția din acest an a campaniei Femei care inspiră se adresează viitoarelor și proaspetelor mămici; ele sunt femeile cel mai puternic încercate și cu riscul cel mai mare de stres și dezechilibru emoțional. Mamele la început de drum vor găsi inspirație în experiența de viață împărtășită de femei asemenea lor, dar care au trecut deja cu bine de perioada plină de schimbări a primelor 1000 de zile din viața copilului. 4 întâlniri online special create pentru mămici, un website cu istorii de viață inspiraționale ale unor mame cunoscute și admirate din România, o expoziție foto cu acestea și un interviu cu Meik Wiking, cel mai cunoscut specialist în arta de a-ți găsi fericirea – sunt doar câteva dintre acțiunile campaniei, menită să sprijine femeile însărcinate și mamele. 

 

Femei care inspiră este un demers de empowerment pentru femei care a fost lansat în 2019 și a adus multă inspirație femeilor, prin povești de viață pline de autenticitate și mesaje motivaționale. Pentru că în perioada sarcinii și în primii ani de viață a copiilor mamele au parte de multe schimbări și provocări, ele au mare nevoie de sprijin și susținere, însă în România se fac prea puține lucruri  în acest sens.

De aceea, femei românce care inspiră încredere și admirație s-au alăturat campaniei și împărtășesc din experiența dobândită de ele în primele 1000 de zile din viața copiilor. Mame cunoscute, precum Cristina Bălan, Atena Boca, Nicole Cherry, Ela Crăciun, Urania Cremene, Simona Dragomir, Feli, Sofia Frunză, Ruxandra Luca, Gabriela Maalouf, Andreea Marin, Ioana Chicet Macoveiciuc, Tily Niculae și Anca Serea povestesc despre soluțiile care au funcționat pentru ele și familiile lor atunci când au devenit mame, fie că a fost vorba de treburile gospodărești, relația de cuplu, starea lor de bine sau de viața socială și cea profesională.

Secrete pentru obținerea fericirii vor afla mamele și din interviul video pe care Andreea Marin l-a realizat în exclusivitate pentru campania Femei care inspiră cu Meik Wiking, cel mai cunoscut specialist în arta fericirii, directorul Institutului de Cercetare a Fericirii din Copenhaga și scriitor apreciat de publicul din întreaga lume.

Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale mamelor vor fi oferite în direct și gratuit de către specialiștii invitați la cele 4 întâlniri online, moderate de Simona Dragomir și desfășurate în serile de miercuri:

Mamele se pot înscrie gratuit online.

Portretele și mesajele vedetelor-mame vor putea fi admirate și în cadrul unei expoziții foto organizate în Mall Vitan București, în perioada 17 octombrie – 7 noiembrie 2021.

Campania “Femei care inspiră” – ediția 2021 este organizată de Asociația Părinților Isteți, în parteneriat cu Itsy Bitsy FM și este un proiect finanțat de Primăria Sectorului 3, cu fonduri nerambursabile de la bugetul local.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related