Heading for the Future – programul care le ofera tinerilor o experiență de lucru prin care să-și descopere vocația, va incepe pe 6 noiembrie

Heading for the Future – programul care le ofera tinerilor o experiență de lucru prin care să-și descopere vocația, va incepe pe 6 noiembrie

Heading for the Future (H4TF) este un program de 4 săptămâni care oferă o experiență de lucru pentru tinerii care doresc să-și descopere vocația, printr-o serie de sesiuni practice conduse de facilitatori specialiști în diverse domenii. Evenimentul se desfășoară online, în weekend-urile lunii noiembrie.

De ce organizăm evenimentul?

Pentru studenți si proaspat absolventi:

Dacă încă nu ești sigur că domeniul de studii pe care l-ai ales ți se potrivește sau dacă vrei să-ți începi cariera cu un boost, proiectul ăsta este pentru tine. Vei putea lua parte la workshop-uri, studii de caz și activități de echipă menite să te apropie de mediul de business din România.

Programul va începe pe 6 noiembrie și timp de 4 săptămâni vei lua parte la o experiență de lucru simulată alaturi de specialiști care vor fi acolo să te învețe și să-ți ofere sprijinul lor. Ne propunem să creăm o comunitate unică de talente găzduită de AIESEC, unde toată lumea să poată beneficia de sprijin pentru procesul de pregătire a carierei. Ca parte a acestei comunități, ai șansa să te conectezi cu alți studenți și să-ti construiți propria rețea de cunostinte din diferite industrii.

  • Durata: 4 săptămâni (6 noiembrie – 6 decembrie)
  • Frecvența: 2 workshop-uri de 1-2 ore pe săptămână
  • Domenii: Marketing, administrarea & dezvoltarea afacerilor, finante, resurse umane
  • Taxa de participare: 100 RON (Reducere 25% dacă vii cu un prieten)

Ce spui, ești gata să-ți explorezi pasiunea?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related