Impact Developer & Contractor, o nouă identitate de brand cu accent pe sustenabilitate

Impact Developer & Contractor, o nouă identitate de brand cu accent pe sustenabilitate

Impact Developer & Contractor, primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București, dezvăluie o nouă identitate de brand. Sub semnătura ”Developing sustainable communities”, noul brand reflectă viziunea companiei de a dezvolta comunități rezidențiale la scară largă folosind soluții și tehnologii sustenabile, cu impact redus asupra mediului înconjurător. 

Misiunea Impact Developer & Contractor este de a avea un impact pozitiv asupra vieții oamenilor, dezvoltând comunități mari, cu accent pe sustenabilitate, eficiență și bunăstare. Noua identitate vizuală reprezintă atât misiunea, cât și Angajamentul pentru Verde al companiei și  repoziționează brandul Impact în contextul actual, în care grija față de mediu este o prioritate.

”Noua identitate de brand rezonează perfect cu cine suntem și ce oferim. Respectul față de mediu, responsabilitatea și integritatea se numără printre valorile după care ne ghidăm întreaga activitate. Țintim către un viitor verde pentru comunitățile pe care le dezvoltăm în marile orașe ale țării, iar experiența acumulată în cei 30 de ani de existență ne ajută să fim mereu cu un pas înainte.”, a declarat Constantin Sebeșanu, CEO al Impact Developer & Contractor.

Noul logo își păstrează aspectul  autentic și simplu,  diferențiatorul  fiind la nivel de paletă de culori. Astfel, culoarea roșu devine verde, care simbolizează grija față de mediu și dezvoltarea sustenabilă, iar culoarea gri din fontul textului reflectă dezvoltarea de locuințe la scară largă. Semnătura de brand accentuează misiunea companiei de a crea comunități durabile.

În ultimii ani, compania a făcut tranziția spre locuințe ”verzi” prin dezvoltarea Luxuria Residence, primul proiect rezidențial finalizat din România cu certificare BREEAM Excellent. Aceeași asumare a valorilor ‘’verzi’’ va continua, următorul proiect la care se va implementa certificarea BREEAM Excellent fiind Greenfield Copou – Iași. Toate noile dezvoltări rezidențiale ale companiei vor fi proiectate atât conform acestui standard internațional, cât și al standardului european nZEB. Recent, compania a făcut încă un pas major în direcția sustenabilității prin înființarea departamentului de ESG (Environmental, Social and Governance) și prin trecerea la automobile electrice.

Cu o experiență de 30 de ani pe piață, IMPACT Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Acţiunile IMPACT Developer & Contractor SA (“IMP”) sunt cotate la categoria Premium a Bursei de Valori București, compania având o capitalizare bursieră de 1.110.375.000 lei (la data de 3 noiembrie 2021). Compania utilizează cele mai bune practici de guvernanță corporativă, transparență, responsabilitate si comunicare cu investitorii, recent obținând ratingul 10 la evaluarea VEKTOR realizată de către Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România. Misiunea IMPACT Developer & Contractor este de a dezvolta comunități, prin proiecte sustenabile, la standarde de calitate BREEAM Excellent, certificate nZEB, atât în București, cât și în marile orașe ale țării. Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără GREENFIELD Băneasa și Luxuria Residence, acesta din urmă fiind singurul proiect rezidențial din București cu certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, în 2020 IMPACT a demarat în Constanța construcția proiectului rezidențial Boreal Plus, proiect mixt format din vile și blocuri de apartamente, iar anul acesta va demara construcția proiectului rezidențial GREENFIELD Copou, în Iași.   

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related