Ultima saptamana de inscrieri in competitia Romanian Public Relations Award

Numaratoarea inversa pentru inscrierile in competitia Romanian Public Relations Award 2006 se apropie de sfarsit. A mai ramas doar o saptamana pana pe 26 septembrie 2006, ultima zi pentru depunerea proiectelor in concurs.

Romanian Public Relations Award 2006 isi va premia castigatorii la Gala Excelentei in Relatii Publice (6 noiembrie 2006, Athénée Palace Hilton). Zilele dedicate evenimentului, organizate sub titulatura "Saptamana PR-ului Romanesc" (6-9 noiembrie 2006), vor cuprinde, pe langa festivitatea de premiere, o serie de conferinte si seminarii, obiectivul acestora fiind de a oferi o platforma adecvata pentru schimbul de experiente intre profesionistii domeniului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Campanii

SectiuneBranded


Related