Parents 4GOOD - Cum le construim un viitor mai bun copiilor noștri. Un eveniment din seria Startarium 4GOOD

Parents 4GOOD - Cum le construim un viitor mai bun copiilor noștri. Un eveniment din seria Startarium 4GOOD

Părinții antreprenori și cei care conduc sau activează în ONG-uri, în afaceri sociale au acum șansa de a afla direct de la specialiști cum pot să obțină o finanțare nerambursabilă de 30.000 euro și cum își pot transforma proiectele într-un succes cu impact profund în comunitate. Ei sunt așteptați miercuri, 24 noiembrie, la ora 20:00 la întâlnirea on-line “Parents 4GOOD - Cum le construim un viitor mai bun copiilor noștri” pentru a afla de la antreprenori dedicați proiectelor sociale de mulți ani, cum poți face mai mult bine în comunitate. Evenimentul face parte din cea mai nouă inițiativă Startarium — seria Startarium 4GOOD, dedicată impactului social.

Din aceeași serie Startarium 4GOOD face parte și un program de accelerare a impactului social în care sunt invitați să aplice antreprenori și ONG-uri care țin piept marilor provocări ale prezentului, din orice industrie. Programul Startarium 4GOOD: Impact Accelerator, oferă îndrumare timp de 9 luni și 30.000 de euro finanțare pentru creșterea impactului social.

Antreprenorii schimbă lumea nu este doar un citat pentru Instagram. Sectorul de business a fost mereu unul dintre cei 3 mari vectori ai schimbării sociale, iar forța antreprenorilor ca changemakers pune lucrurile în mișcare, mobilizează aliați și atrage resurse într-un mod de neînlocuit, dacă vrem să ne fie bine și în 2050.”, Monica Alexandru, Product Manager, Programs & Entrepreneurial Growth Division, Impact Hub Bucharest

Invitatele speciale din evenimentul Parents 4GOOD, Raluca Chișu (Asociația KinetoBebe), Anamaria Ciuhuță (Financial Parenting), Adina Crețu (Impact Hub Bucharest) și Alina Pătrăhău (Asociația Dăruiește Aripi) invită publicul la discuții practice despre impact social, cum conduci o organizație cu misiune, “mompreneurship”, puterea părinților și responsabilitatea pe care o avem să schimbăm lumea în bine pentru copiii noștri.

În cadrul evenimentului Parents 4GOOD, reprezentanții Startarium vor explica pașii pe care antreprenorii și cei care conduc sau activează în ONG-uri îi pot face pentru a beneficia de cei 30.000 eur finanțare, dar și de alte oportunități din seria Startarium 4GOOD și vor răspunde întrebărilor publicului.

Parents 4GOOD, evenimentul de miercuri seară, face parte din cea mai nouă inițiativă Startarium — seria Startarium 4GOOD, dedicată impactului social: programe, resurse și evenimente ce se vor desfășura de acum, pe tot parcursul anului viitor. Pentru a participa gratuit la întâlnirea on-line Parents 4GOOD - Cum le construim un viitor mai bun copiilor noștri înscrierile se fac gratuit.

Înscrierile în acceleratorul de business Startarium 4GOOD: Impact Accelerator se desfășoară până pe 5 decembrie și participarea este gratuită pentru toți participanții. 

O inițiativă 100% privată, Startarium este cea mai complexă platformă pentru antreprenori la început de drum, lansată în 2016 de Impact Hub Bucharest și ING. Startarium oferă acces gratuit, național, online, la toate resursele necesare pentru a lansa, a crește și a susține o afacere de succes: conținut educațional, mentorat de business, proiecte de incubare și accelerare, instrumente moderne de finanțare precum platforma proprie de crowdfunding și competiția de pitching Startarium PitchDay. De la lansare în octombrie 2016, Startarium a adunat o comunitate de peste 48.000 de membri și 5.000 de idei de business, peste 100 de contributori, consultanți și mentori cu care antreprenorii pot lucra gratuit, a publicat peste 500 de materiale și a deschis accesul la finanțări ce depășesc 800.000 de euro. Din 2020 comunitatea Startarium este susținută oficial și de Zitec, noul partener tehnologic al platformei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related