70 de startup-uri se pregătesc pentru finala Startarium PitchDay din 27 noiembrie

70 de startup-uri se pregătesc pentru finala Startarium PitchDay din 27 noiembrie

Startarium anunță finala competiției Startarium PitchDay și lista startup-urilor care vor susține pitch-uri în cadrul unui eveniment maraton din data de 27 noiembrie de la Radisson Blu Hotel, în care antreprenorii care vor reuși să convingă juriul vor câștiga premii în valoare totală de 100.000 de euro!

 

Semifinaliștii Startarium PitchDay 2017

Dintre cele 130 de startup-uri înscrise în competiție, 70 au fost selectate și invitate pentru semifinala și finala care vor avea loc pe 27 noiembrie la hotel Radisson Blu din București. 

În urma primei runde de jurizare din cadrul evenimentului din 27 noiembrie, membrii juriului vor alege 10 finaliști care vor urca pe scenă și vor susține un pitch de 3 minute în fața audienței. Dintre aceștia vor fi aleși câștigătorii celor trei premii: 70.000 de euro - locul 1, 20.000 de euro - locul 2 și 10.000 de euro - locul 3.

Criteriile de jurizare includ: oportunitatea afacerii și potențialul ei de creștere, analiza modelului de afacere precum și strategia de dezvoltare, fezabilitatea financiară și sustenabilitatea, experiența și angajamentul echipei de management.

Printre membrii juriului ediției 2017 se numără: Alexandru Ghiță (Fondator, Educativa Group), Ana-Maria Andronic (Cofondator Venture Connect și Head of Intellectual Property & Technology DLA Piper), Cătălin Vasile (Head of Advisory Channels Management, ING Bank), Daniel Llano Manibardo (Head of Retail Banking, ING România), Iulian Cîrciumaru (Cofondator Benefit Seven și V7 Capital), Marius Mitroi (Cofondator, ThInkstitute), Michal Szczurek (CEO, ING România), Mircea Căpățînă (Cofondator, SmartBill), Vlad Craioveanu (Cofondator, Impact Hub Bucharest și Cluj-Napoca), Vlad Panait (Business Angel și Marketing Director CEE Philips).

 

Conferințe, workshop-uri, sesiuni inspiraționale

Evenimentul este deschis publicului gratuit, fie că sunt antreprenori sau aspira la asta și va include și o serie de sesiuni cu speakeri locali și internaționali, antreprenori și experți, dezbateri și prezentări, precum și workshop-uri pe teme de interes pentru antreprenoriat. Principalele teme de discuție vor fi construirea unui startup de impact, nevoile antreprenorilor la început de drum, obținerea de resurse și de ajutor care chiar face diferența. În plus, vor fi anunțate și rezultate preliminare din Barometrul Startup-urilor din România, o analiză complexă care a urmărit crearea unei imagini de ansamblu a antreprenoriatului în țară. După o zi de inspirație, participanții pot asista la finala celor mai bune 10 pitch-uri și își pot susține proiectele favorite.

Invitații speciali ai acestei ediții sunt Costas Papaikonomou, Cofondator Happen Group și autor al seriei Grumpy Innovator și Steven d`Souza, autor al cărții Not Doing:The Art of Turning Struggle into Ease. Cei doi speakeri vor discuta despre inovație, despre lecțiile pe care le pot lua startup-urile de la companiile mari și despre construirea unei afaceri în mod sustenabil.

Participarea la sesiunile de conferințe și workshop-uri, cât și la finala Startarium PitchDay, este gratuită. Este însă necesară înregistrarea prealabilă pe site-ul evenimentului.

 

Ediția 2016 Startarium PitchDay

În 2016, 78 de startup-uri au trecut de etapa de preselecție, iar cele mai bune 10 au urcat pe scenă în fața unei audiențe de 600 de persoane. Dintre acestea, juriul a ales câștigătorii:

Locul 1 – 70.000 de euro – Tracia
Locul 2 – 20.000 de euro – Re.Flex
Locul 3 – 10.000 de euro – Clinica Pediatrică Anastasia

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related