Documentarul audio ”Cel Mai Bun Film Prost” este disponibil integral pe Spotify, Apple Podcasts sau Youtube

Documentarul audio ”Cel Mai Bun Film Prost” este disponibil integral pe Spotify, Apple Podcasts sau Youtube

Despre industria românescă de film, condiția creativului, eșecuri și împăcare în primul mystery podcast din România

Începând din noiembrie, ”Cel Mai Bun Film Prost”, primul mystery podcast lansat în România, este disponibil integral și poate fi ascultat gratuit, de oriunde, pe toate platformele de streaming audio: Spotify, Youtube, Apple Podcasts sau filmprost.ro.

Timp de mai bine de o lună, ascultătorii din toată țara au fost alături de Alex Lungu, gazda și producătorul podcastului, în încercarea de a face lumină într-o căutare personală înșirată în 10 episoade de podcast și presărată cu mister, emoții și cliffhangers.

De la lansarea din 5 octombrie până în prezent, ”Cel Mai Bun Film Prost” a acumulat peste 6000 de ascultări de la un public divers din România, cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani.

”Nu am ascultat niciodată ceva care să mă intrige, intereseze și să mă lase în suspans atât de tare!” // ”Tot ce auzeam am trăit nu într-un proiect, în mai multe” // ”Absolut savuros, m-a relaxat complet să ascult despre cum s-a petrecut o dramă” sunt câteva dintre reacțiile venite din partea ascultătorilor podcastului.

Echilibrul fragil dintre industria de film, industria de festival și căutările personale este una din temele explorate de documentarul audio ”Cel Mai Bun Film Prost”. Unde a dispărut un film la care a lucrat o întreagă echipă de actori, printre care și Maia Morgenstein? Și cum a influențat o primă experiență eșuată începutul profesional al unei echipe de artiști? Sunt întrebările la care încearcă să răspundă cele 10 episoade ale podcastului. 

”Pe parcursul investigației din podcast s-a schimbat și părerea mea despre evenimentele petrecute. Fiindcă vorbim de niște lucruri pe care fiecare dintre noi le-a trăit diferit și ni le-am povestit către noi înșine diferit”, spune Alex.

”Cel Mai Bun Film Prost” e disponibil Spotify, Youtube, Apple Podcasts sau oriunde asculți tu podcasturi.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și găzduit de Scena9.ro.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related