Arta productivității fără stres. Metoda GTD - David Allen | Editura ACT și Politon, 2017

Arta productivității fără stres. Metoda GTD - David Allen | Editura ACT și Politon, 2017

Metoda GTD – Arta productivității fără stres reprezintă ediția completă, revizuită a volumului bestseller publicat pentru prima dată în 2001, iar aplicabilitatea metodologiei dezvoltate de David Allen pentru productivitate personală și organizațională își găsește funcționalitatea și utilitatea la nivel global. Productivitatea noastră este direct proporțională cu abilitatea de a ne relaxa. Doar atunci când mintea este limpede și gândurile sunt organizate putem obține rezultate eficiente și ne putem dezlănțui potențialul creativ. 

"David Allen aduce o nouă claritate asupra puterii obiectivului, naturii esențiale a relaxării, precum și instrucțiunilor înșelător de simple pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. El utilizează o experiență vastă, istorii personale și rețeta sa proprie pentru simplitate, viteză și distracție."
Frances Hesselbein, președinte, consiliul de guvernatori, Institutul Leader to Leader 

"Metoda GTD oferă sprijin în deprinderea noilor aptitudini mentale necesare într-o epocă a multitaskingului și a supraîncărcării."
Sue Shellenbarger, The Wall Street Journal 

"Principiile productivității propuse de David Allen izvorăsc din idei mărețe… dar sunt în același timp și eminamente practice. "
Keith H. Hammonds, Fast Company

„Arta de a-ţi odihni mintea şi puterea de a înlătura din aceasta toate neliniştile şi grijile este probabil unul dintre secretele celor mai măreți oameni ai noştri”.
Căpitanul J.A. Hatfield

 

Video: Autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura ACT și Politon.

 

Info:

Titlul original: Getting Things Done: The Art of Stress-Free Productivity
Ediția 2017, broșată
Traducător: Romică Lixandru
Dimensiuni: 145 x 220
352 pagini
ISBN: 978-606-913-176-3

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related