The Startup Way. Cum folosesc companiile moderne managementul antreprenorial pentru a transforma cultura și a determina dezvoltarea pe termen lung - Eric Ries | Editura Publica, 2018

The Startup Way. Cum folosesc companiile moderne managementul antreprenorial pentru a transforma cultura și a determina dezvoltarea pe termen lung - Eric Ries | Editura Publica, 2018

Odată cu The Lean Startup, bestsellerul său vândut în milioane de exemplare, Eric Ries a lansat o mișcare globală. Concepte precum „produsul minim viabil”, „testarea A/B”și „pivotarea” au schimbat limbajul afacerilor. Acum, autorul se adresează companiilor de toate dimensiunile și ne arată cum poate mișcarea startup să revitalizeze chiar și cele mai mari și mai birocratice organizații.

În această carte revoluționară, Eric Ries se inspiră din poveștile despre transformările unor multinaționale precum General Electric și Toyota, a unor titani precum Amazon și Facebook și a unor nou-veniți ca Airbnb și Twilio. El construiește un cadru nou de management antreprenorial: o abordare completă, care duce la inovație și produce creștere susținută, chiar și în mediile cu incertitudine crescută.

The Startup Way este o lectură esențială pentru liderii, managerii și antreprenorii de orice nivel. Este o abordare revoluționară a modului în care apar ideile bune, a transformării tuturor echipelor în startupuri și a încurajării tuturor angajaților să aibă o gândire antreprenorială.

Un viitor clasic al genului, o carte care va inspira mii de companii să înceapă procesul de reinventare, atât de necesar.
Seth Godin, autorul Linchpin, Triburi, Hopul și Sparge tiparele

În The Startup Way, Eric Ries își folosește anii de experiență cu companii precum GE și Toyota pentru a ne demonstra cum va arăta compania viitorului. Dacă vrei să știi cum pot companiile să devină mai agile, mai inovatoare și mai rezistente la ritmul susținut al schimbării, citește această carte captivantă.
Arianna Huffington, autoarea cărții Succesul redefinit

O lectură fascinantă și deosebit de utilă. Eric Ries vine cu o pledoarie convingătoare pentru ca managementul să permită transformarea continuă la toate nivelurile. După cum susține foarte elocvent, acest lucru nu se adresează oricărei organizații, ci doar celor care speră să supraviețuiască și să prospere în prezent.
Generalul Stanley McChrystal, autorul cărții Echipa de echipe

Cercetările mele s-au concentrat pe ceea ce face ca organizațiile existente să mențină succesul, iar The Startup Way ne oferă îndrumări practice despre cum să facem exact acest lucru.
Clayton Christensen, autorul cărților Cum îți vei măsura viața și În competiție cu norocul

 

ERIC RIES este antreprenor și autorul blogului de succes Startup Lessons Learned. Este cofondator IMVU și unul dintre cei mai apreciați speakeri pe subiecte legate de antreprenoriat și afaceri de tip startup. Despre metoda brevetată de Eric Ries, Lean Startup, s-au scris cronici în New York Times, Wall Street Journal, Harvard Business Review și Huffington Post.

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

  

Cartea a apărut în România la Editura Publica.

 

Info:

Titlul original: The Startup Way: How Modern Companies Use Entrepreneurial Management to Transform Culture and Drive Long-Term Growth Hardcover
Ediția I 2018, paperback
Traducător: Monica Lungu
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
448 pagini
ISBN: 978-606-722-286-9

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related