Puterea atitudinii pozitive. Descopera secretul succesului - Roger Fritz | Editura Litera, 2019

Puterea atitudinii pozitive. Descopera secretul succesului - Roger Fritz | Editura Litera, 2019

"Cel mai mare risc este sa nu risti nimic"
Roger Fritz

Atitudinea ne influenteaza fiecare aspect al vietii, de la cum facem fata stresului la cum comunicam la locul de munca. Felul in care privim obstacolele si oportunitatile este esential; ne poate ajuta sa avem suces si sa ne indeplinim visurile sau, dimpotriva, ne poate tine pe loc ori, chiar mai rau, ne poate conduce spre esecul profesional.

Vestea buna este ca sta in puterea noastra sa avem o atitudine pozitiva, indiferent de provocarile prin care trecem sau de situatiile cu care ne confruntam.

Incluzand teste de autoevaluare si pasi practici ce pot fi aplicati in diferite situatii pentru a avansa si a avea suces in cariera, cartea se bazeaza pe date sustinute de cercetari, studii de caz si experienta personala a lui Roger Fritz in calitate de pedagog, manager, director de corporatie si consultant al unor firme de succes la nivel international pentru a ne arata, concret, modul in care atitudinea pozitiva ne poate imbunatati atat viata personala, cat si cariera. Ideala pentru manageri, specialist in coaching si cei care vor sa avanseze in cariera intr-un mod rapid si intelligent.

 

 

Cartea a apărut în România la Editura Litera.

 

Info:

Titlul original: The Power of A Positive Attitude: Your Road To Success
Ediția I 2018, broșată
Traducător: Cosmin Nedelcu
Dimensiuni: 130x200
144 pagini
ISBN: 978-606-33-3953-0

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related