Cursuri de dezvoltare personală și profesională, plătite cu criptomonede

Cursuri de dezvoltare personală și profesională, plătite cu criptomonede
Mihai Arghire, CEO Brightway®

Brightway®  se alătură companiilor  din România care au adoptat plata cu criptomonede. Astfel, programele de dezvoltare pot fi achiziționate folosind BTC, ETH, USDT, UTK (Utrust Token) sau DASH.

Este un pas firesc pe care reprezentanții companiei, în colaborare cu Utrust, l-au făcut pentru a se alinia societății din ce în ce mai digitalizate. Brightway® devine a doua companie din România care se parteneriază cu Utrust.

Mihai Arghire, CEO Brightway®, este de părere că tehnologia blockchain a deschis noi căi de progres, una din ele fiind în domeniul financiar iar compania pe care o conduce vrea să se alăture celor care facilitează transformarea sistemelor financiare. De cealaltă parte, Sanja Kon, CEO Utrust, susține că a încurajat mereu choaching-ul ca instrument de dezvoltare.

Astfel, prin parteneriatul încheiat luna trecută cu Utrust se oferă cursanților și marilor companii care caută programe de training pentru angajați posibilitatea de a se alinia noilor trenduri și de a plăti cu criptomonede. Reprezentanții Brightway® cred în democratizarea plăților în fiecare tranzacție și, de asemenea, în adoptarea monedelor digitale cu scop în viața noastră profesională și personală.  

Utrust este cea mai mare soluție de plată în criptomonede, concepută pentru a moderniza industria financiară și a plăților și pentru a rezolva problemele metodelor tradiționale de plată, oferind tranzacții instantanee și decontări imediate cripto-numerar pentru comerciant. Așa cum îi descrie Forbes, ei sunt cei care stimulează cel mai bine economiile emergente printr-un sistem ușor de utilizat, sigur și accesibil.

În plus, Utrust susține afaceri în peste 180 de țări din aproape fiecare industrie și peste 30 de valute la nivel mondial (+90% din PIB-ul mondial).

Tehnologia Blockchain garantează securitatea și transparența tuturor tranzacțiilor prin mijloace tehnologice, elimină intermediarii din ecuație aproape în întregime - fără bănci, fără agenții. Asta înseamnă că nu există taxe pentru transferurile bancare, nici taxe de schimb valutar.

Mecanismul este simplu, plata se poate face instant accesând portofelul personal și scanând codul QR de plată. Astfel, cele peste 27 de cursuri din domenii precum leadership & management, vânzări, Microsoft Office, comunicare și dezvoltare personală devin accesibile unei plaje mail largi de angajați care vor să se dezvolte și care cred în principiul de a ține pasul cu tehnologia.

Programele  pe care le oferă Brightway și care pot fi plătite în criptomonede:

  • Cursuri open: Finance for Non Finance, Leadership Academy, First Time Manager, Project Management at Work, Process Communication Model® (PCM®), Time Management
  • Obiective și prioritizare pentru 2022
  • Team building: Survival, DOGZ, Esențe și Emoții, 5enses, Nostalgia, Team Spirit etc.
  • Cursuri tehnice: întreg pachetul Microsoft Office pentru Business (Word, Excel, Power Point, Project, Access, Excel cu VBA).
  • Programe Inhouse dezvoltate pentru nevoile oricărei echipe

Brightway® a luat naștere în anul 2004, cu misiunea asumată de a îmbunătăți „calitatea vieții oamenilor livrând programe educaționale inovatoare și instrumente de management ce se adresează provocărilor zilnice ale persoanelor, echipelor și organizațiilor din mediul de afaceri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related