Spre un viitor fără fum. Philip Morris International aduce în România dispozitivul lil SOLID 2.0 by IQOS

Spre un viitor fără fum. Philip Morris International aduce în România dispozitivul lil SOLID 2.0 by IQOS

Alternativele fără fum pentru adulții care nu se pot lăsa de fumat constituie o prioritate pentru Philip Morris International. În dezvoltarea unui portofoliu cât mai extins și divers de produse fără fum, compania a anunțat recent comercializarea în România a lil SOLID 2.0 introdus de IQOS. Dispozitivul este o alternativă fără fum produsă de compania KT&G și introdusă de IQOS, începând din 9 decembrie 2021, iar România este printre primele piețe din Uniunea Europeană în care este lansat lil SOLID 2.0.

 

Mai multe alternative  

Viitorul va fi unul fără fum. Dar pentru a ajunge la el, adulții care nu se pot lăsa de fumat au nevoie de alternative. Philip Morris International (PMI) dezvoltă de câțiva ani un portofoliu divers de produse fără fum, iar acum aduce în România, dispozitivul lil SOLID 2.0., produs de KT&G.

Ambiția noastră este ca toți adulții care altfel ar continua să fumeze să treacă la alternative mai bune cât mai curând posibil și să renunțe la țigări, în beneficiul sănătății lor, al sănătății publice și al societății în general.

Produsele KT&G aflate în plină expansiune în afara Coreei de Sud vor completa portofoliul nostru deja puternic de produse care încălzesc tutunul și nu eliberează fum, ceea ce le oferă fumătorilor adulți o gamă și mai largă de opțiuni de gust, preț și tehnologie”, spune Daniel Cuevas, Managing Director, Philip Morris România. 

Lil SOLID 2.0 este lansat în România împreună cu două variante de consumabile Fiit, care sunt produse în fabrica Philip Morris România din Otopeni. Dispozitivul este noua generație a dispozitivului compact de încălzire a tutunului lil SOLID, introdus de IQOS. 

lil SOLID 2.0 încălzește tutunul cu ajutorul unui element de încălzire și produce un aerosol. Nu produce fum, scrum sau foc. 

 

Pentru un viitor fără fum

Comercializarea acestui produs pe piața din România vine în contextul în care, la începutul anului trecut, PMI a semnat un acord de parteneriat cu KT&G, principala companie producătoare de tutun și nicotină din Coreea de Sud. Acordul are o durată inițială de trei ani și permite PMI să distribuie produsele fără fum curente ale KT&G și versiunile ulterioare ale acestora în mod exclusiv.

Înainte de a fi lansate pe piață de către PMI, produsele KT&G au fost evaluate și testate atent, pentru a asigura îndeplinirea cerințelor legale aplicabile din piețele de lansare, precum și a standardelor înalte ale PMI de fundamentare științifică pentru confirmarea absenței arderii și a reducerii semnificative a emisiilor de substanțe nocive comparat cu țigările.

Philip Morris International vrea să transforme industria tutunului, iar primul pas este dezvoltarea alternativelor pentru cei care nu se pot lăsa de fumat. Viitorul companiei este construit pe o nouă categorie de produse fără fum, care, deși nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mult mai bună decât continuarea fumatului tradițional. Dezvoltarea acestor dispozitive se face prin eforturi multidisciplinare, tehnologie de ultimă generație și oameni de știință de top, compania asigurându-se că acestea răspund preferințelor consumatorilor adulți, precum și cerințelor riguroase de reglementare. 

Extinderea portofoliuliui de alternative fără fum este un pas important în dezvoltarea PMI și a progreselor înregistrate deja de companie cu portofoliul existent de produse fără fum și care nu ard tutunul (heat-not-burn).

Produsele fără fum dezvoltate de PMI sunt disponibile pentru vânzare în 70 de piețe, și potrivit estimărilor companiei, aproape 14,9 milioane de fumători adulți au făcut trecerea la IQOS și au renunțat la fumat.

În plus, în 7 iulie 2020, Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) a autorizat comercializarea sistemului de încălzire a tutunului IQOS ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP), prin emiterea unui ordin de modificare a expunerii. Astfel, FDA a recunoscut că sistemul de încălzire a tutunului IQOS este adecvat pentru a promova sănătatea publică și este de așteptat să fie în beneficiul sănătății întregii populații.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related