Profit din excelență. Întâmpinarea curentului tech cu muncă uimitoare și slujbe durabile - Tom Peters | Editura Publica, 2021

Profit din excelență. Întâmpinarea curentului tech cu muncă uimitoare și slujbe durabile - Tom Peters | Editura Publica, 2021

Noua carte a lui Tom Peters este o colecție de explozibili superbi. Deși sunt CEO de 30 de ani, tot am învățat multe lucruri care merită știute din Profit din excelență.
Va fi la fel și pentru voi. 
JOHN C. BOGLE, fondatorul Vanguard

Tom Peters propovăduiește de zeci de ani ideea de a-i pune pe oameni pe primul loc, iar în mediul de afaceri din ziua de astăzi, care se schimbă cu rapiditate, acest mesaj este mai important decât oricând. Cu expertiza lui inegalabilă și charisma sa unică, Peters pune la dispoziție îndrumări genial de simple, care pot fi ușor puse în practică pentru a avea succes și pe care orice lider din domeniul afacerilor le poate implementa imediat. El vă oferă un ghid atât pentru organizațiile din care faceți parte, cât și pentru voi înșivă, ca indivizi, pentru a gestiona cu succes tsunamiul tehnologic; și se simte foarte bine în timp ce face acestea. Profit din excelență este o nouă carte importantă scrisă de unul dintre cei mai remarcabili gânditori contemporani de pe nișa afacerilor.

WOW transpare din fiecare pagină a cărții Profit din excelență a lui Tom Peters, transmițând idei pătrunzătoare geniale prin care autorul insistă ca liderii din domeniul afacerilor să facă schimbări înainte de a fi prea târziu.
CHERYL BURGESS, CEO Blue Focus Marketing și autoarea The Social Employee

Genial… Tom Peters este un cugetător neînfricat, cu o minte care apare o dată într-o generație. Deschideți această carte la orice pagină, începeți să citiți, iar după zece minute veți ști că așa este… Eu aș prefera să angajez pe cineva care a studiat scrierile sale decât pe cineva cu un MBA.
MATTHEW KELLY, CEO Floyd Consulting și autorul bestsellerului recunoscut de New York Times — The Dream Manager

Ne petrecem întreaga viață căutând un scop. Tom Peters și l-a descoperit pe al său devreme și nu a renunțat niciodată. Pentru noi, ceilalți, slavă Domnului că și l-a găsit! El m-a inspirat să caut bucuria și, decenii mai târziu, încă mă mai inspiră pasiunea lui și ceea ce scrie… Dacă suntem suficient de înțelepți să ascultăm, vom avea parte de profituri care să ne ajungă o viață întreagă.
RICHARD SHERIDAN, CEO Menlo Innovations și autorul Joy, Inc.

Peters a fost întotdeauna original, impunător și inovator. Dacă aveți senzația că le-ați auzit sau citit pe toate, atunci veți fi foarte plăcut înviorați de Profit din excelență… Prin faptul că este, pe rând, amuzant, incitant și un nimicitor al vanității, Peters ne dă cu adevărat teme de gândire — genul acela de teme la care vă veți gândi pe tot parcursul zilei și care s-ar putea să vă sâcâie și în timpul nopții.
WHITNEY JOHNSON, Thinkers50, autoarea cărții Build an A Team

 

TOM PETERS este un remarcabil guru în domeniul administrării afacerilor și fondatorul Tom Peters Company.

În anul 2017, Thinkers50 i-a acordat Lifetime Achievement Award pentru întreaga activitate, iar din partea 800-CEO-READ a primit Jack Covert Award for Contribution to the Business Book Industry.

Peters este autorul a 16 bestselleruri, printre care și În căutarea excelenței, scrisă împreună cu Robert H. Waterman Jr., despre care se spune adesea că ar fi una dintre cele mai bune cărți despre afaceri scrise vreodată. Trăiește în Massachusetts.

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la editura Publica.

 

Info:

  • Titlul original: THE EXCELLENCE DIVIDEND: Meeting the Tech Tide with Work that Wows and Jobs that Last
  • Ediția I 2021, paperback
  • Traducător: Emilia Vasiliu
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 544 pagini
  • ISBN: 978-606-722-424-5
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related