O aplicație mobilă pentru o prietenie stabilă cu SuperEroii Itsy Bitsy FM

O aplicație mobilă pentru o prietenie stabilă cu SuperEroii Itsy Bitsy FM

Vacanța copiilor și părinților este acum și mai relaxată, pentru că ei au alături, oricând și oriunde în lume, cel mai de nădejde prieten: noua aplicație gratuită Itsy Bitsy FM. Pentru o prietenie stabilă între copii și eroii lor preferați s-a lansat cea mai child friendly aplicație, potrivită oricărui tel mobil. Copiii au acum la îndemână oricând: poveștile, muzica, radioul preferat, prietenii SuperEroi, fără niciun cost și fără niciun fel de grijă.

La început de vacanță, Itsy Bitsy a lansat o nouă aplicație adaptată nevoilor copiilor, care oferă acces la conținut sigur pentru copii, la orice oră, oriunde în lume.

“Unii copii ne scriu că atunci cand pleacă prin lume și nu mai au acces la radio li se face dor de emisiunile cu supereroii lor preferați. Sunt și părinți care ne scriu că cei mici și-ar dori să asculte mai des anumite povești, melodii sau Enciclopedii Zimitot. De aceea am lansat acum o nouă aplicație, mai prietenoasă, care împlinește aceste nevoi și dorințe și care se descarcă gratuit pe orice tip de telefon.”, Nadia Tătaru, co-fondatoarea și directoarea Itsy Bitsy.

Noua aplicație creată child friendly este ușor de utilizat chiar de către cei mici. Cu ajutorul ei, copiii și părinții au oricând la îndemână:

  • Emisia Live a Itsy Bitsy FM;
  • Legătura rapidă în direct cu SuperEroii Itsy Bitsy, prin telefon sau mesaje WhatsApp;
  • Descrierile SuperEroilor și emisiunilor radio;
  • Ascultare la cerere a serialelor de succes: “Misiunile lui Itsy și ale lui Bitsy” și “Enciclopedia Zimitot”;
  • Poveștile preferate, muzica dorită, podcasturi video și audio pentru copii;
  • Podcasturi despre dezvoltarea copiilor și sănătatea familiei dedicate părinților și profesorilor.
  • Acces rapid la toate mediile on-line ale Itsy Bitsy: site, Facebook, Instagram, YouTube, Spotify;
  • Ascultare Itsy Bitsy FM, simplu, de oriunde.

Noua aplicație mobilă Itsy Bitsy FM se descarcă gratuit, pe orice tip de telefon, din Google Play sau App Store. 

ITSY BITSY este unica platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor şi include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucureșți și în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore. Itsy Bitsy a inițiat și obținut, împreună cu partenerii săi, ca 1 Iunie să fie zi liberă naţională şi a iniţiat şi derulează campania strategică naţională de prevenire şi combatere a bullyingului în şcoli.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related