Ultimul call

Ultimul call

Aparent, call-meeting-urile sunt inofensive. In cel mai rau caz, se intampla sa se vada ce nu trebuie pe camera. Lucram de atat timp online, incat astfel de intamplari devin tolerabile. Insa call-urile devin o problema cand nu se mai termina. Riscam sa pierdem timp pretios pentru noi. Sau sa pierdem Craciunul.

Cei de la Wonderhood Studios ne-au adus un reminder - putin distopic, putin amuzant – despre ce inseamna sa muncesti prea mult inainte de Craciun. Si-au imaginat un scenariu in care un tip a carui familie il asteapta jos sa impodobeasca bradul impreuna se pierde la propriu intr-un call si ajunge undeva intr-un alt univers, mai concret intr-o camera neagra din care nu poate iesi. Si nici nu poate face sex.

Poate ca e un exercitiu bun, pentru ca ajungi sa-ti observi propria viata si poti sa devii chiar recunoscutor pentru cine si ce ai in jur. Bine ca poti face asta oricand. Iar daca ai nevoie de un pretext, uite: Craciunul.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded