Focus. Motivația ascunsă a performanței - Daniel Goleman | Editura Curtea Veche, 2020

Focus. Motivația ascunsă a performanței - Daniel Goleman | Editura Curtea Veche, 2020

Autorul cărții Inteligența emoțională revine în atenția publicului cu o perspectivă originală asupra uneia dintre resursele impropriu exploatate în ziua de azi: atenția, ingredientul secret al performanței.

De peste 20 de ani, psihologul Daniel Goleman studiază cele mai noi descoperiri din științele socio-umane, iar în cartea de față, el înfățișează argumente captivante în favoarea dezvoltării atenției, această calitate mentală rareori analizată și din păcate subestimată, dar de o importanță covârșitoare pentru felul în care navigăm prin viață.

Atenția funcționează ca un mușchi: dacă nu e antrenată, se atrofiază; în schimb, folosită cum trebuie, se dezvoltă și crește. Într-o epocă în care elementele ce te pot distrage pândesc la tot pasul și sunt imposibil de înlăturat, Daniel Goleman demonstrează că, mai mult ca oricând, avem nevoie de o atenție tot mai ascuțită pentru a înfrunta adversitățile și a prospera.

Goleman ne oferă o argumentație extrem de convingătoare — motiv să renunțăm din când în când la smartphone.
Financial Times

Daniel Goleman a prescris rețeta perfectă pentru a combate deficitul de atenție din afaceri și din viața personală. Cartea lui trebuie citită!
Chip Conley

 

Daniel Goleman (n. 7 martie 1946) și-a creat o reputație mondială de jurnalist și cercetător în psihologie clinică și științe comportamentale, domenii în care a obținut doctoratul la Harvard. A fost redactor la The New York Times pe teme de știință, iar pentru articolele sale a fost nominalizat de două ori la Premiul Pulitzer.

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: Focus: The Hidden Driver of Excellence
Ediția a II-a, 2020, paperback
Traducător: Bogdan Georgescu, Iustina Cojocaru
Dimensiuni: 15.5 x 22.0 cm
320 pagini
ISBN: 978-606-44-0568-5

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related