Marks&Spencer a lansat cardul de fidelitate in Romania

Celebrul lant de magazine Marks&Spencer, prezent in Romania sub franciza Marinopoulos, a decis lansarea cardului de fidelitate in Romania, dupa tari ca Elvetia si Grecia, pe data de 26 septembrie, in prezenta jurnalistilor de specialitate. Ceremonia s-a desfasurat intr-un cadru restrans, intim, sugerand apropierea cu care sunt tratati toti clientii Marks&Spencer.

D-nul Christos Ntsounos, Area Country Manager, a tinut sa sublinieze importanta acestui card de fidelitate si sa explice decizia luata: "...suntem printre primii datorita cumparatorilor care ne sunt loiali si care dovedesc ca produsele noastre sunt competitive pe piata romaneasca...de aceea, ne-am gandit sa-i recompensam pentru aceasta sustinere nemarginita si sa le demonstram ca ei sunt pe primul loc in ceea ce priveste atentia Marks&Spencer......"

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Marks

Marks este un nou tip de echipa, iar fondatorii Marks sunt specialisti care vin atat din “lumea clientului”, cat si din “lumea agentiilor”; specialisti in domenii diferite –... vezi detalii »

Companii

Branduri

SectiuneBranded


Related