Adevarul gol-golut despre pirateria de software Autodesk

In septembrie 2006, Autodesk, cel mai mare producator mondial de software de proiectare pentru PC a demarat o campanie de comunicare impotriva pirateriei software Autodesk. Cum era de asteptat, obiectivele campaniei sunt, pe de o parte, informarea managerilor de companii asupra implicatiilor legale si morale pe care le presupune utilizarea de software ilegal si, pe de alta parte, oferirea de asistenta strict confidentiala in vederea licentierii. Campania este gestionata si dezvoltata de distribuitorul roman, A&C International.

“Exista numeroase firme de succes in Romania ale caror sedii sunt impartite in doua: o sala de conferinte la parter, dotata cu un computer pe care este instalat, legal, cea mai ieftina si „minimala” versiune de AutoCAD – AutoCAD LT - si un subsol cu numeroase statii grafice ruland programe specializate Autodesk, full version. Fara licenta, evident. Pana de curand, orice control software „se oprea” in sala de conferinte, insa de acum speram ca cei in masura vor cobori si in subsolul afacerii”, povesteste Cristian Dumitrescu, presedintele A&C International.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related