Creatie fresh la Cohn&Jansen | Ashley&Holmes

Pe langa soare cu dinti si frunze galbene in curticicã, toamna a adus la Cohn&Jansen | Ashley&Holmes si 4 oameni noi in departamentul de creatie. Asadar, in ordinea varstei si a numerelor de pe tricou, raspund la apel:

Loreta Isac (24 ani, art director), a absolvit Facultatea de Arte in 2006. Si-a inceput "ucenicia" de graphic designer in televiziune, la MTV (daca ati vazut "Stylissimo" sau "Best of", ati vazut cum lucreaza Loreta). A intrat apoi in advertising, la Loco Branding, dupa care a plecat spre Q/C/D, iar in noiembrie a ajuns la Cohn&Jansen| Ashley&Holmes. Cum vede ea publicitatea? "E fun, pleci de la concept si amesteci realul cu irealul". Loreta este pasionata de tot ce inseamna design, ilustratie, motion graphics asa ca, in timpul liber, face tot... design.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related