Cum conduc cei mai buni lideri. Tehnici testate pentru a valorifica la maximum potențialul uman - Brian Tracy | Editura Curtea Veche, 2018

Cum conduc cei mai buni lideri. Tehnici testate pentru a valorifica la maximum potențialul uman - Brian Tracy | Editura Curtea Veche, 2018

Un ghid practic și intuitiv pentru cei care își doresc nu doar să fie lideri, ci să fie niște lideri pe care ceilalți îi urmează din convingere.

A fi lider este o artă. Bazându-se pe experiența sa în domeniul afacerilor, dar și pe abordările de succes a numeroși manageri și antreprenori, Brian Tracy oferă un ghid practic și intuitiv pentru a-ți perfec­ționa abilitățile de leadership. Vei învăța tehnici de afaceri bazate pe strategii militare, dar mai ales cum să-ți selecționezi și să-ți motivezi angajații, astfel încât să-și dorească să ia parte la aventura voastră comună, aceea de la aspirație la succes.

În Cum conduc cei mai buni lideri, Brian Tracy argumentează că a fi un lider de succes se reduce la șapte responsabilități fundamentale: stabilirea obiectivelor, încurajarea inovației, capacitatea de a rezolva probleme și de a lua decizii eficiente, stabilirea priorităților, stabilirea unor standarde înalte și conducerea prin exemplul propriu, capacitatea de a-i încuraja și de a-i motiva pe ceilalți, capacitatea de a atinge obiectivele într-o manieră eficientă.

Trebuie să‑i motivezi pe ceilalți să‑ți urmeze viziunea, să susțină și să împlinească țelurile și obiectivele pe care le‑ai stabilit, să adere la misiunea organizației, așa cum ai conturat‑o tu.
Brian Tracy

Această carte excelentă este o resursă prețioasă, atât în viața personală, cât și în cea profesională, pentru liderii și managerii de la orice nivel.
AORN Journal

Scoate la lumină toate secretele succesului marilor lideri și căile de a le aplica.
Accounting Today

 

Brian Tracy este unul dintre vorbitorii și formatorii de top din întreaga lume. A ținut peste 5 000 de conferințe în mai mult de 50 de țări, pe teme precum leadershipul, strategia, vânzările, dezvoltarea personală și profesională și afacerile de succes, individualizându‑le prin amestecul unic de umor, cunoștințe, informație și inspirație.

 

Video: Autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: How the Best Leaders Lead: Proven Secrets to Getting the Most Out of Yourself and Others
Ediția 2018, broșată
Traducător: Marius Chitoșcă
Dimensiuni: 13.0 x 20.0 cm
256 pagini
ISBN: 978-606-44-0084-0

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related