[Stand-up pe bune] Vlad Bieltz: Datorita comediei am devenit mai optimist, orice lucru rau se poate transforma in ceva bun

[Stand-up pe bune] Vlad Bieltz: Datorita comediei am devenit mai optimist, orice lucru rau se poate transforma in ceva bun

Astazi povestim cu cineva care are un super-job: suna presedintii de tara din toata lumea si le spune glume. Exageram. Daca mai scadem din imaginatie, ramanem cu viata, asa cum e ea. Procesul lui Vlad Bieltz e invers: spune ca materialul sau e inspirat din viata, apoi il exagereaza ca sa fie amuzant:

“O tipa mi-a frant inima plecand de la date pentru un motiv fals. Am facut o gluma despre asta ca a plecat deoarece i s-a stricat pisica, apoi am dat-o la iUmor.”

Din viata pentru el, insemna inainte complexul de timiditate, pe care l-a depasit cu ajutorul comediei. Din viata e si job-ul pe care il are de fapt: lucreaza la un call-center. Suna oameni obisnuiti si nu le spune nicio gluma. Insa, isi ia revansa pe scena, unde isi respecta publicul, adica oameni veniti si ei de la joburile lor, insetati de glume care sa-i destinda.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related