Media Fact Book are 9 ani

Cea de-a 9-a editie Media Fact Book, un ghid unic realizat de Initiative Romania, arata ca piata media a crescut in 2005 fata de 2004 cu cca 26%, fiind dominata de iminenta integrare a Romaniei in Uniunea Europeana. Lansat astazi pe piata intr-o noua editie, Media Fact Book de la Initiative ramane un instrument indispensabil pentru toti cei implicati in marketing si comunicare, asa cum a fost apreciat de la prima aparitie.

„Piata media a fost caracterizata in 2005 de dinamism si de o dezvoltare a mediului de afaceri, mai ales cel al domeniilor telecomunicatii, financiar-bancar si farmaceutic. In plus, au fost lansate numeroase ziare, posturi de radio si televiziuni noi, fragmentarea fiind un raspuns firesc la marirea si diversificarea bugetelor de publicitate”, spune Octav Popescu, Managing Director Initiative Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related