Media Fact Book estimeaza investitii de 450 de milioane de dolari in publicitatea romaneasca pe 2007

Intr-o piata media in care audientele mediilor conventionale sunt in scadere, investitiile din publicitate cresc constant. De la 45 de milioane de dolari investiti in reclame in 1997, in editia de anul acesta a Media Fact Book (singurul ghid anual de media din Romania), Initiative Romania estimeaza investitii de 450 de milioane de dolari in 2007.

La evenimentul de lansare a celei de-a zecea editii a Media Fact Book, la care a participat intreaga echipa de conducere de Initiative Romania, s-a vorbit despre trenduri, investitii si prognoze in domeniul publicitar.

Din ce in ce mai preocupati de zona urbana, advertiserii investesc tot mai mult in reclamele pe TV si internet. Se poate vorbi despre o criza a audientelor pe TV, care se confrunta cu niste consumatori imprevizibili, cu preocupari si resurse de divertisment din ce in ce mai diverse. Dar acest lucru nu impiedica fenomenul de sold-out. Majoritatea statiilor mari de televiziune au vandut spatiul publicitar din prime-time, dar nu numai.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related