Leadership de aur. Lecții învățate într-o viață de lider - John C. Maxwell | Editura Amaltea, 2010

Leadership de aur. Lecții învățate într-o viață de lider - John C. Maxwell | Editura Amaltea, 2010

LIDERII ÎNȚELEPȚI ÎNVAȚĂ DIN PROPRIILE GREȘELI.
LIDERII CEI MAI ÎNȚELEPȚI ÎNVAȚĂ DIN GREȘELILE ALTORA ȘI DIN SUCCESELE LOR.

John C. Maxwell extrage o serie de idei esențiale pe care le prezintă în această lucrare sub forma unor pepite de înțelepciune. Cu toțîi ne dorim să fim lideri mai buni, care să se poată descurca în orice situație și cu orice fel de angajați. Sfaturile oferite de John C. Maxwell provin dintr-o viață plină de succese și eșecuri analizate și însușite în timpul călătoriei sale pe drumul leadershipului.

El oferă explicații și exerciții practice detaliate pentru cei care vor să îndrume alți lideri. Astfel, nu numai că poți deveni mai bun în activitatea ta de leadership, ci vei fi capabil să ii ajuți și pe cei care acceptă provocarea de a deveni mai performanți și mai eficienți în viața lor profesională.

O putere de influență mai mare, o comunicare mai bună la toate nivelurile, o capacitate ridicată de a percepe realitatea sunt calități pe care orice lider ambițios și inteligent dorește să le aibă. Iar Leadership de aur este ghidul perfect pentru atingerea acestor obiective - precum și a multor altora - în doar șase luni.

 

John C. Maxwell a avut întotdeauna dorința de a face diferența în viața oamenilor. Pasiunea lui a fost să îi determine pe ceilalți să facă lucruri remarcabile și să ducă vieți semnificative și împlinite. Este pasionat de predare și din acest motiv, din 1995, John C. Maxwell s-a dedicat discursului și scrisului.

El și fratele său Larry Maxwell au înființat EQUIP. Organizația non-profit se concentrează pe dezvoltarea personală, formarea în leadership, speaking și mentoratul tineretului. "Un lider este cel care știe calea, merge pe drum și arată drumul." Spune Maxwell.

John C. Maxwell îi provoacă pe liderii corporativi și pe consumatori să inspire și să-și motiveze organizațiile pentru a-și atinge potențialul prin intermediul companiei The John Maxwell (echipa sa cuprinde peste 13.000 de antrenori pregătiți și certificați care ajută la adăugarea de valoare pentru organizațiile externe). În acest moment, Jon C. Maxwell vorbește anual la Fortune 500, precum și liderilor și organizațiilor guvernamentale internaționale.

John C. Maxwell a vândut peste 26 de milioane de cărți concentrate pe leadership și a fost nominalizat de American Management Association drept cel mai influent lider în afaceri în 2014. Majoritatea cărților sale au fost nominalizate de New York Times ca fiind cele mai vândute.

 

Video: Autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Amaltea.

 

Info:

Titlul original: Leadership Gold: Lessons I've Learned from a Lifetime of Leading
Ediția 2010, broșată
Traducător: Bogdan Mihăilescu
Dimensiuni: 13.5 x 20.5 cm
328 pagini
ISBN: 978-973-16-2056-5

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related