NAN STUDIO: la NAN, ne-am obisnuit sa integram serviiciile in solutii complete, customizate

NAN STUDIO: la NAN, ne-am obisnuit sa integram serviiciile in solutii complete, customizate

NAN STUDIO înseamnă soluții integrate pentru evenimente hybrid, evenimente full online sau filmări de orice tip, fie ce vorbim de spoturi TV, podcasts, live streamed shows, materiale video de promovare în Social Media, videoclipuri.

Cu noi evenimentele nu se anulează, doar se muta în zona hybrid sau în zona de filmare, cu respectarea tuturor regulilor de distantare socială și siguranță.

De la partea de events' concept & strategy, pana la abordarea tehnica, de la project management pe toată durata pregătirii, pana la raportarea post - event, echipele NAN STUDIO și NAN Events strâng rândurile pentru a pune laolaltă capabilitățile de tip client service, event implementation & event technical management.

Studioul are posibilitatati multiple de amenajare, de la zona tip scena pentru Conferinte de Marketing si Vanzari, pana la Gale si filmari tip TV Show; spatiu vast, fara coloane, inaltime 11 m (pretabila inclusiv pentru filmari indoor cu macara sau drone).

Dar in aceeasi locatie oferim si zona de Chroma- Key 16,5 x 5 mc, covor verde de 10x6m, grila dedicata de lumini.

Pentru hybridizare sau streaming al happening-urilor full online: detinem la locatie 2 linii de internet secure, dintre care unul de back-up, 5G; integram streaming-ul si in platforma dedicata, dezvoltata custom, cu solutie Vimeo. Dar integram livestreaming pentru orice social platform: Facebook, Instagram, Youtube, sau direct in Zoom/Teams, in functie de cerinta.

On request, dezvoltam toata partea de continut audio-video pentru conceptualizarea evenimentului, fie el live sau preinregistrat.

Programeaza o sesiune gratuita de consultanta pentru evenimentul tau.

Scrie-ne pe adresa [email protected] sau suna-ne la 0721220504 si ne asiguram ca iti oferim cea mai buna solutie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related