Ogilvy&Mather te indulceste cu Poiana

Ogilvy&Mather a lansat campania pentru Poiana Dulce, un sub-brand al marcii de ciocolata Poiana prin care compania Kraft isi extinde portofoliul existent cu un nou tip de produs, o prajitura. Campania de comunicare se deruleaza in mass-media pe TV, outdoor, in presa si este sustinuta printr-o serie de materiale de promovare la punctul de vanzare.

"Prajitura Poiana Dulce este prima extensie de brand cu care Poiana vine pe piata, ceea ce a facut ca miza proiectului sa fie mare atat pentru noi, cat si pentru clientul Kraft. Dincolo de obiectivele de vanzari foarte ambitioase, comunicarea a avut rolul de a rezolva o ecuatie deloc usoara, anume: sa spuna foarte clar, raspicat ca avem de-a face cu o prajitura, deci sa clarifice categoria produsului (in conditiile in care consumatorii nu se asteapta la o asemenea oferta din partea Poiana), sa exploateze la maximum "equity"-ul adus de numele Poiana (motivul pentru care exista extensiile de brand fiind reprezentat tocmai de aceasta valoare a endorsement-ului realizat de catre brandul mama) si s-o faca in asa fel incat sa nu dilueze pozitionarea si valorile marcii Poiana" declara Alexandra Theodorescu, Group Account Director Ogilvy&Mather.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Ioana Gligor
acum 12 ani
cum se regaseste brandul poiana in executia asta ? am vazut in articol ca a fost un task foarte dificil...eu nu il vad rezolvat in executia asta
viorel spinu
acum 12 ani
cine e fata din reclama?


Branded


Related