Ogilvy& Mather te invita in Poiana minunata

Ogilvy& Mather semneaza noua campanie de imagine a marcii locale de ciocolata Poiana, care aduce un suflu proaspat si optimist liderului de brand si de piata din portofoliul Kraft Romania. Campania va fi amplu sustinuta la nivel national, pe TV, in outdoor si presa.

De cateva zile, pe principalele posturi de televiziune poate fi vizionat cel mai recent spot Poiana, dezvoltat de agentia Ogilvy& Mather - partenerul de comunicare al companiei Kraft Romania pentru marcile de ciocolata pe care aceasta le detine.

"Poiana renaste intr-o combinatie unica de diafan si buna dispozitie, acum intr-o forma minunata, de poveste. Noua Poiana s-a pus pe inveselit lumea cu fluturi zglobii de ciocolata, cu trei fete, un caine, rasaduri de lalele si un serviciu dungat de ceai. Poiana promite ca pe fata ta va flutura un zimbet la fiecare patratel. Martore sunt fetele din spot, care dupa nenumarate duble incepute invariabil de catre apriga regizoare israeliana cu un tunator "Girls, butterflies, now!", intr-un tirziu chiar au inceput sa fugareasca nevinovate si iluzorii lepidoptere prin platou.", povesteste Adrian Poenaru,Group Creative Director Ogilvy& Mather.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related