Ogilvy&Mather comunica lansarea unui nou sortiment Poiana

Ogilvy&Mather a dezvoltat recent campania de lansare a unui nou sortiment de ciocolata Poiana, care aduce in completarea portofoliului existent al brandului un delicios gust amarui.

"Strategia aleasa impreuna cu echipa Kraft pentru a promova Poiana Amaruie a fost aceea de a comunica explicit si convingator principalul atribut al produsului - continutul bogat in cacao - si beneficiul care decurge din el, anume gustul intens al noii variante. Intrucat Poiana este lider de piata, asadar se bucura deja de increderea unei mase mari de consumatori, si pentru ca vorbim de un produs nou care raspunde unei nevoi neacoperite anterior de portofoliul Poiana, principalul obiectiv al campaniei de lansare a fost sa anuntam si sa aducem notorietate faptului ca acum exista ciocolata amaruie marca Poiana (cu calitatea garantata implicit de acest brand)", spune Alexandra Theodorescu, Ogilvy Group Account Director.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related