Autobuzul energiei: Zece reguli pentru a-ti alimenta viata, munca si echipa cu energie pozitiva - Jon Gordon | Editura ACT și Politon, 2017

Autobuzul energiei: Zece reguli pentru a-ti alimenta viata, munca si echipa cu energie pozitiva - Jon Gordon | Editura ACT și Politon, 2017

Autobuzul energiei / The Energy Bus: 10 Rules to Fuel Your Life, Work, and Team with Positive Energy de Jon Gordon este o carte care te va convinge de puterea pe care o are energia pozitivă în viața ta. Energia pozitivă poate transforma boala în sănătate, lipsa de performanță în performanță, eșecul în reușită, ș.a. cu condiția să știi să te alimentezi cu ea din toate sursele pe care le ai la dispoziție. Dar… vei spune, cum mă pot alimenta cu energie pozitivă într-o țară care se transformă parcă pe zi ce trece tot mai mult în patria veștilor triste? Potrivit autorului poți face asta, cu condiția să înțelegi că totul stă în puterea minții tale. O lectură excelentă atât pentru oamenii obișnuiți, cât și pentru liderii și managerii care sunt în căutarea „ingredientului” lipsă din propria rețetă a succesului.

„Viața este un test. Fiecare dificultate ne ajută să creștem. Evenimentele și oamenii negativi ne învață ceea ce nu vrem, astfel încât să ne putem concentra energia pe ceea ce vrem într-adevăr.”

 

Jon Gordon este speaker motivațional și autor de bestselleruri, fiind „vânat” adesea de televiziunile americane pentru discursurile sale convingătoare despre energia pozitivă. Regulile și principiile lui despre cum să-ți trăiești viața la puterea POZITIV au fost testate, puse în aplicare și au dat roade pentru numeroși antreprenori și echipe din NBA (Asociația Națională de Baschet din America), NFL (Liga Națională de Fotbal americană), universități, companii din topul Fortune 500, școli, spitale și organizații non-profit. Dintre cărțile scrise de el, amintim: Regula „nu te lamenta” (The No Complaining Rule), Cantonament (Training camp), Rechinul și peștișorul de aur (The Shark and The Goldfish), Câinele Optimist, (The Positive Dog) sau Tâmplarul (The Carpenter).

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura ACT și Politon.

 

Info:

Titlul original: The Energy Bus: 10 Rules to Fuel Your Life, Work, and Team with Positive Energy
Ediția 2017, paperback
Traducător: Cristina Stan
Dimensiuni: 20 x 13 cm
200 pagini
ISBN: 978-606-91325-4-8

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related