Regula 10X. Singura diferenta dintre succes si esec - Grant Cardone | Editura ACT si Politon, 2019

Regula 10X. Singura diferenta dintre succes si esec - Grant Cardone | Editura ACT si Politon, 2019

Ce este regula 10X?

Regula 10X se axeaza pe faptul ca trebuie sa iti stabilesti obiective de 10 ori mai indraznete decat cele pe care crezi ca-ti doresti sa le atingi si apoi sa faci de 10 ori mai mult decat crezi ca este nevoie pentru a le atinge.

Ea functioneaza pe orice plan al vietii – spiritual, fizic, mental, emotional, familial si financiar.

Succesul este definit ca fiind gradul sau masura in care obtii acel ceva sau acea finalitate pe care ti le doresti. Pe acest drum, inamicul sunt limitele autoimpuse, intrucat, crede autorul:

„Atunci cand oamenii incep sa puna limite in privinta gradului de succes pe care si-l doresc, te asigur ca vor reduce si numarul de pasi necesari pentru a obtine succesul si vor esua lamentabil sa faca ceea ce este nevoie pentru a-l mentine.”

In aceasta ordine de idei, autorul considera ca principalele greseli pe care le poti face pe drumul spre indeplinirea obiectivelor sunt:

1. Sa-ti stabilesti gresit obiectivele, in sensul ca acestea sunt prea modeste, si nu iti vei acorda dreptul de a investi suficienta motivatie autentica.
2. Sa subestimezi extrem de tare efortul, resursele, banii si energia de care ai nevoie pentru a-ti atinge efectiv obiectivul.
3. Sa petreci prea mult timp concurand cu ceilalti oameni din sectorul tau de activitate si prea putin timp dominand acel sector.
4. Sa subestimezi dificultatile pe care va trebui sa le depasesti pentru a atinge efectiv finalitatea dorita.

Cartea se adreseaza celor animati de dorinta de autoperfectionare, care vor mai mult: relatii mai bune, sa petreaca mai mult timp cu cei pe care ii iubesc, experiente mai spectaculoase, forma fizica si sanatate mai bune, energie sporita, mai multa cunoastere spirituala si capacitatea de a contribui la binele societatii

 

Grant Cardone este speaker de renume international pe probleme de leadership, investitii imobiliare, antreprenoriat, social media si finante, autor de bestselleruri New York Times si trainerul nr. 1 in lume in materie de vanzari si social media. A infiintat Universitatea Cardone, considerata a fi cel mai important instrument de training online in vanzari din lume, cu peste 50 de milioane de utilizatori. Cele 5 companii private pe care le detine obtin venituri anuale de peste 100 de milioane de dolari.

Cardone lucreaza in prezent cu companii mici si companii din topul Fortune 500 pentru a creste vanzarile prin gasirea de oportunitati trecute cu vederea si prin particularizarea procesului de vanzari pentru a fi mai eficient, dar a lucrat si cu companii mari precum: Google, Sprint, Toyota, General Motors sau Ford. Pornind de la Regula 10X: Singura diferenta dintre succes si esec, care a devenit bestseller New York Times in 2011, Grant Cardone a dezvoltat incepand cu anul 2017 conferintele 10X Growth Conference, devenite rapid cele mai mari conferinte pentru afaceri si antreprenori din lume. Grant Cardone este si un influencer de succes, cu peste 10 milioane de followers si conexiuni in toata lumea, fiind considerat din acest motiv unul dintre primii 10 CEO din lume pe care sa-i urmaresti.

 

Video: Autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura ACT si Politon.

 

Info:

  • Titlul original: The 10X Rule: The Only Difference Between Success and Failure
  • Ediția 2019, broșată
  • Traducător: Marius Chitoşcă, Mihai Fulger
  • Dimensiuni: 200 x 130
  • 320 pagini
  • ISBN:  978-606-91-3508-2
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related