Performanță sub presiune. Știința de a fi la înălțime atunci când contează - Hendrie Weisinger, J.P. Pawliw-Fry | Editura ACT si Politon, 2018

Performanță sub presiune. Știința de a fi la înălțime atunci când contează - Hendrie Weisinger, J.P. Pawliw-Fry | Editura ACT si Politon, 2018

Performanță sub presiune: Știința de a fi la înălțime atunci când contează/ Performing under Pressure de Dr. Hendrie Weisinger și Dr. J.P. Pawliw-Fry este un răspuns elaborat la întrebarea: Cum se comportă oamenii în situații stresante? Și mai ales, îți oferă câteva ponturi prețioase în legătură cu modul în care ai putea gestiona mai bine presiunea în viitor, astfel încât aceasta să nu mai aibă un impact negativ asupra carierei și a vieții tale în general. Autorii cărții, un psiholog și un antrenor de performanță, au adunat informația cuprinsă în carte în 20 de ani de muncă de cercetare ajungând la concluzia că: 

„Presiunea e mai mult decât un inamic puternic; e un personaj negativ în viața noastră.” 

Rolul acestei cărți este: 

• Să îți furnizeze un manual ușor de folosit de soluții împotriva presiunii; 
• Să îți furnizeze uneltele necesare pentru dezvolta¬rea acelor însușiri care îți vor permite să îți atingi constant po¬tențialul, atunci când te vei confrunta cu momente tensionate. Aceste însușiri sunt încrederea, optimismul, tenacitatea și entuziasmul, mai pe scurt, SCUT. Metaforic, aceste însușiri îți vor oferi un scut de apărare împotriva presiunii. 
Cartea îți va demonstra cu argumente științifice solide, dar și prin exemple concrete că: 
• Presiunea are un impact negativ asupra succesului nostru cognitiv. 
• Presiunea ne scade abilitățile comportamentale. 
• Presiunea este deseori camuflată.
 • Presiunea este din ce în ce mai mare în viața noastră, prin urmare trebuie să ne pregătim din ce în ce mai temeinic pentru a-i face față.  

„Vei dori să adopți în viața ta sfaturile și instrumentele din această carte.”
Success Magazine  

„Performanță sub presiune oferă 22 de soluții practice care te pot ajuta să ai rezultate mai bune în situațiile stresante și, de asemenea, te ajută să îți dezvolți încrederea, optimismul, tenacitatea și entuziasmul. ”
Amy Morin, autor al volumului 13 Things Mentally Strong People Don't Do (13 lucruri mentale pe care oamenii cu un mental puternic nu le fac) 

„O lectură extraordinară! Un ghid grozav pentru a face față presiunii zilnice.”
Don La Greca, ESPN New York Talk-show 

„De mult prea multe ori ne blocăm sau năruim totul atunci când ne aflăm sub presiune. Această carte dezvăluie modul în care ne putem dezvolta nervi de oțel.”
Adam Grant, autor al bestsellerului New York Times Give and Take (Oferă și primește) 

„În această carte extraordinară, dr. Weisinger privește în profunzimea sistemului mental al performanței mai bine decât oricine altcineva. Orice altă examinare a acestui subiect pare o analiză superficială în comparație cu această lucrare. Dacă dorești să treci la nivelul următor, cumpără această carte, citește-o și păstreaz-o la îndemână.”
Kevin Elko, Prof. dr. consultant al echipei de fotbal american a Universității Alabama și auto

 

Dr. Hendrie Weisinger este psiholog recunoscut la nivel mondial și pionier în domeniul managementului stresului, consultant pentru zeci de companii din topul Fortune 500, orator, dar și autorul mai multor bestselleruri New York Times. Este o autoritate în aplicarea inteligenței emoționale, expert în managementul furiei și inițiator al tehnicilor foarte apreciate de antrenare a gândirii critice. Nu întâmplător, numeroase companii de top și agenții guvernamentale din America au apelat la expertiza lui vastă pentru a-și îmbunătăți performanțele. IBM, AT&T, Intel, Bank of America, Nintendo, Motorola, Estee Lauder, Departamentul de Justiție al SUA, Serviciile Secrete, CIA, Agenția Națională de Justiție (SUA) sunt doar câteva dintre organizațiile cărora Dr. Hendrie Weisinger le-a oferit consiliere. 

Dr. JP Pawliw-Fry este orator, coach internațional în domeniul performanței și consilier pe probleme de performanță sub presiune și managementul stresului, petrecându-și cea mai mare parte din viață aplicând știința și cercetarea pentru a pregăti oameni și organizații să facă față celor mai mari provocări ale lor. Dr. JP Pawliw-Fry nu numai că inspiră, dar încurajează publicul la acțiune, oferindu-i instrumente practice pentru a-și gestiona mai bine afacerile și pentru a obține rezultate personale mai bune.

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

  

Cartea a apărut în România la Editura ACT si Politon.

 

Info:

Titlul original: Performing Under Pressure: The Science of Doing Your Best When It Matters Most
Ediția 2018, paperback
Traducător: Alina Grozea
Dimensiuni: 225 x 145
340 pagini
ISBN: 978-606-913-308-8

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related