Procrastinarea intentionata. 5 permisiuni ca sa iti multiplici timpul - Rory Vaden | Editura ACT si Politon, 2018

Procrastinarea intentionata. 5 permisiuni ca sa iti multiplici timpul - Rory Vaden | Editura ACT si Politon, 2018

Procrastinarea intenționată / Procrastinate on Purpose de Rory Vaden nu este doar o carte, este o investiție, pentru că la finalul ei vei deține toate instrumentele necesare pentru a deveni și tu la rândul tău ceea ce autorul numește un multiplicator (n.r: om de succes). Vei iubi Procrastinarea intenționată pentru modul surprinzător în care desființează rând pe rând o serie de mituri, oferindu-ți perspective noi asupra ce este cu adevărat important când vine vorba de muncă și eficiență. Rory Vaden este cu siguranță unul dintre acei autori care merg împotriva curentului fără a se înșela nicio clipă, și care, îți oferă o soluție practică și cât se poate de realizabilă la eterna problemă… nu am timp… Descoperă cele 5 strategii (permisiuni), folosite de oamenii de succes pentru a câștiga timp și aplică-le în viața și în cariera ta! 

Procrastinarea intenționată este o carte despre productivitate și gestionarea eficientă a timpului, care pornește de la premisa că tot ce ai știut până acum despre valorificarea acestei resurse valoroase este greșit. De fapt, autorul face mai mult decât să te ajute să îți gestionezi mai bine timpul, el te învață să îți multiplici timpul, plecând de la următorul raționament: o autodisciplină mai bună, înseamnă mai mult timp, iar mai mult timp, înseamnă în cele din urmă mai mulți clienți satisfăcuți, și, deci, mai mulți bani. 

„Invadator și puternic, acest ucigaș al productivității și nouă formă de procrastinare este în prezent cel mai scump cost invizibil din domeniul afacerilor...”

„Din când în când, mai citești o carte cu un impact atât de mare, încât ajungi să cumperi câte un exemplar pentru fiecare dintre copiii tăi adolescenți, obligându-i să o memoreze. Pentru mine, Take the Stairs (Urcă pe scări) a fost o astfel de carte. Lumea ARE NEVOIE de Rory Vaden. E un mare gânditor și om de acțiune, care te va lua la întrebări în privința modului în care îți trăiești viața. Abia așteptam să pun mâna pe a doua lui carte. Procrastinarea intenționată nu va dezamăgi.”
Sarah Petty, proprietara firmei Joy of Marketing și autoare a cărții Worth Every Penny (Merită fiecare bănuț), bestseller New York Times 

„Lucrul care îmi place la cărțile lui Rory Vaden este că, mult timp înainte de a scrie despre principii, el le trăiește. Dacă te-ai gândit vreodată: «Îmi doresc să am mai mult timp», citește principiile minunate cuprinse în această carte. Și apoi te provoc să faci ceea ce face Rory: să le trăiești.” 
Jon Acuff, autor al cărților Start și Quitter (Cel care renunță), bestselleruri New York Times 

„Gestionarea timpului seamănă foarte mult cu gestionarea banilor. Nu este vorba despre cifre; este vorba despre comportament. Cele mai bune trucuri de gestionare a timpului din lume nu vor face mare lucru dacă nu-ți îmbunătățesc efectiv viața. În Procrastinarea intenționată, Rory construiește pe acele idei despre gestionarea timpului pe care le-am auzit cu toții, la care adaugă două lucruri care au lipsit mereu: emoția și semnificația.”
Dave Ramsey, autor de bestselleruri New York Times și gazdă a unei emisiuni radio difuzate la nivel național 

„O perspectivă genială transformată într-o metodă practică. Începe chiar acum!”
Seth Godin, autorul cărții Ești de neînlocuit 

„Cu toții dispunem de aceleași 24 de ore pe zi ca să ne facem treaba, dar dacă ai putea efectiv să creezi mai mult timp? Procrastinarea intenționată arată felul în care cei mai mari lideri ai lumii și-au dat seama cum să-și multiplice timpul la propriu. Această carte este revoluționară.”
Jon Gordon, autor al bestsellerurilor Autobuzul energiei și Povestea tâmplarului 

„Rory Vaden a inventat un mod de a crea mai mult timp într-o zi! Cartea aceasta conține perspective geniale asupra modului de a deveni mai productiv în orice domeniu.”
Randy Gage, autor al volumului Riscant acum înseamnă sigur, bestseller New York Times

 

Rory Vaden este orator profesionist, autor și antreprenor, fiind cofondatorul companiei Southwestern Consulting, un serviciu de consultanță globală ce ajută clienți din peste 27 de țări să-și dezvolte afacerile și să furnizeze servicii mai bune clientului. Temele sale favorite sunt: cum să te autodisciplinezi pentru a-ți atinge scopurile, cum să vinzi mai mult dacă dispui de un produs sau de un serviciu, sau cum să pui capăt procrastinării și să-ți crești productivitatea. Prima lui carte, Take the Stairs, este numărul unu în topurile Wall Street Journal și USA Today, precum și numărul doi pe lista bestsellerurilor New York Times, fiind tradusă în unsprezece limbi.

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura ACT si Politon.

 

Info:

  • Titlul original: Procrastinate on Purpose: 5 Permissions to Multiply Your Time
  • Ediția 2018, broșată
  • Traducător: Cristina Stan
  • Dimensiuni: 20x13cm
  • 272 pagini
  • ISBN: 978-606-913-405-4
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related