Pitch de mare succes. Tot ce trebuie sa stii despre dezvoltarea afacerii, incheierea acordurilor - Alexander Taub, Ellen DaSilva | Editura ACT și Politon, 2015

Pitch de mare succes. Tot ce trebuie sa stii despre dezvoltarea afacerii, incheierea acordurilor - Alexander Taub, Ellen DaSilva | Editura ACT și Politon, 2015

Pitch de mare succes / Pitching and Closing de Alexander Taub și Ellen DaSilva vorbește despre cele mai bune metode pentru dezvoltarea unei afaceri și despre importanța pitch-urilor în încheierea unor parteneriate de succes. În faza de dezvoltare a afacerii este importantă consolidarea legăturilor cu partenerii existenți și crearea de relații noi. Obiectivul profesioniștilor în dezvoltarea afacerilor în această etapă este să identifice oportunitățile de extindere a afacerii, să le testeze și să le implementeze, să reproducă acordurile și apoi să dezvolte un proces standard (care va duce la formarea unei echipe de vânzări).

Marketingul și cercetarea de piață se desfășoară pentru produsul sau platforma pe care le oferă compania. Sarcina unei echipe de marketing este aceea de a sprijinii echipa de dezvoltare a afacerii în privința tuturor factorilor ce țin de lansarea unui produs sau a unui parteneriat. Ca profesioniști în dezvoltarea afacerii, sunteți responsabili cu prezentarea, vânzarea sau pitch-ul companiei și produselor sale.

Walker Williams, CEO la Teespring: „Pitch de mare succes este o carte care trebuie citită nu doar de cei din domeniul dezvoltării afacerii, ci şi de membri fondatori, directori generali sau oricine interacţionează cu posibili clienţi ori parteneri. Voi da mai multe citate din această carte decât mi-aș dori să recunosc”. 

Kyle Kelly, Dezvoltarea afacerii & Analiză la Zappos.com: „Taub şi DaSilva oferă o hartă cu îndrumări pentru succesul în dezvoltarea afacerii. De la dezvoltarea unor relaţii autentice prin networking şi până la prezentarea unor oferte de afaceri printr-o mentalitate a câştigului reciproc, Pitch de mare succes oferă un model progresiv pentru construirea unor parteneriate valoroase, crearea unei viziuni de durată şi dezvoltarea companiei. Această carte oferă o perspectivă sinceră şi aprofundată asupra gestionării delicate şi complexe a dezvoltării afacerii şi îi îndrumă pe cititori cum să transforme idei bune în parteneriate durabile.”

Adam Braun, fondator și CEO la Pencil of Promise: „Pitch de mare succes este ghidul suprem al parteneriatelor pentru următoarea generație de antreprenori și lideri în domeniul afacerilor. N-ai nevoie decât de această carte ca să te ajute să stăpâneşti aptitudinile necesare pentru a reuşi să faci un pitch al ideilor tale.”

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura ACT și Politon.

 

Info:

Titlul original: Pitching and Closing: Everything You Need to Know About Business Development, Partnerships, and Making Deals that Matter
Ediția 2015, paperback
Traducător: Catalina Stefan
Dimensiuni: 13 x 20 cm
354 pagini
ISBN:  978-606-87-3919-9

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related