Jason Derulo isi schimba poza de profil cu un NFT facut de un proiect romanesc

Jason Derulo isi schimba poza de profil cu un NFT facut de un proiect romanesc

Proiectul 100% romanesc de NFT care a explodat la nivel international! O echipa de experti romani condusa de fotograful de moda Alexandru Emanuel Zainea a construit prima platforma media decentralizata din industria NFT.

Proiectul a luat o amploare atat de mare, incat cele mai mari vedete din SUA si Marea Britanie au decis sa se alature comunitatii The NFTiST.
Printre acestia se numara Jason Derulo, Ne-Yo, Derek Warburton, Lil’ Eddie, Bow Wow, Amber Rose, The Game, Summer Walker, Jay Versace, Dani Leigh, Matt Steffanina, DC Young Fly, Columbus Short, Brian Friedman, Ashton Merrygold, Raz B si multi altii.

Jason Derulo a ales chiar sa-si schimbe fotografia de la profilul de Instagram cu NFT-ul cumparat de la ei, inlocuind-o pe cea precedenta, care infatisa un avatar de la CryptoPunks, unul dintre cele mai mari proiecte NFT la nivel Mondial.

Fotograful de origine română, Zainea Alexandru Emanuel a reușit să-și facă un nume în industria fashionului atât pe plan national, cât și peste granitele tarii. De-a lungul timpului a colaborat cu nume sonore din showbiz-ul autohton și nu numai, precum: Inna, Răzvan Ciobanu, Gina Pistol, Laura Cosoi, Miss Kiera Chaplin, Irene Major, Pia Alonzo Wurtzbach și mulți alții.

Zainea Alexandru Emanuel e cunoscut și în lumea TECH. Alături de alți cinci antreprenori, celebrul fotograf a pus bazele unei aplicații mobile, RedCarpet, proiect în valoare de peste 1,2 milioane de euro.

Astazi, acesta se focuseaza pe The NFTiST, un concept nou, care-si propune sa sprijine atat investitorii, cat si novicii din aceasta industrie in a intelege cum functioneaza si cum isi pot maximiza profitul.

Doar detinatorii NFT-ului vor beneficia de contentul special creat de catre experti sub forma de articole, analize, podcasturi cu invitati supriza, un Launchpad cu proiecte nou lansate verificate de catre profesionisti, acces la orasul metaverse si la evenimentele in format digital, dar si fizic desfasurate in diverse tari de pe Glob, unde vor putea cunoaste celebritati si influenceri din aria aceasta.

NFT-urile s-au lansat public pe piata si pot fi achizitionate direct de pe site-ul oficial.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related