[Drumul spre Gatit] Laura Cosoi: Toate inceputurile sunt frumoase, iar cafeaua marcheaza frumos inceputul unei zile

[Drumul spre Gatit] Laura Cosoi: Toate inceputurile sunt frumoase, iar cafeaua marcheaza frumos inceputul unei zile

Cafeaua, amintirea studentiei noastre. Cele doua tabere de studenti in care ne-am incadrat toti la un moment dat - silitori in tot semestrul vs. silitori cu-o seara inainte de examen - nu prea se intalneau la mijloc de regula dar, sa recunoastem, cafeaua (uneori, in exces) era ca un act de complicitate care ne reunea pe toti. 

Cafeaua la ibric e sinonima cu perioada studentiei si pentru Laura CosoiDupa sesiunile din facultate petrecute in compania cafelei Jacobs, iata ca acum ea s-a si asociat cu brandul pentru proiectul "Joaca-te cu Jacobs", unde cafeaua Jacobs devine un teren de joaca plin de arome adresat tuturor cafegiilor mai aventurieri din fire.

"Joaca-te cu Jacobs" este si una dintre probele speciale cu care va ademenim la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl, care se apropie cu pasi repezi. Considerati ca v-am dat prin Calendar: ne intalnim la Chef Parade pe 15, 16 si 17 iulie.


Colaborarea cu Jacobs

Am inceput colaborarea la sfarsitul anului trecut, cand am avut primele intalniri cu echipa Jacobs. Am ales sa ma alatur campaniei pentru ca ma leaga o poveste deosebita de cafeaua Jacobs.

Cand eram la facultate la Iasi si aveam sesiune imi faceam cafea Jacobs la ibric si o savuram pe terasa casei la rasarit. Atunci imi placea cel mai mult sa invat, dimineata devreme. Asadar, Jacobs are, pentru mine,  "aroma" studentiei :)


Pasiunea pentru cafea

Am o pasiune deosebita pentru cafea. O ador pur si simplu. Sunt seri cand adorm cu gandul la cafeaua de a doua zi. Imi place ritualul ei, gustul si senzatia care o insoteste. Toate inceputurile sunt frumoase, iar cafeaua marcheaza frumos inceputul unei zile.

I-am dedicat un material pe blogul meu lauracosoi.ro, tocmai pentru ca este atat de importanta in viata mea.

Practic ma gandesc cel putin o data pe zi la ea :) Gustul meu a evoluat in timp, beau cafeaua fara zahar si descopar tot felul de amestecuri interesante care imi trezesc toate simturile.


Top 3 retete preferate

Imi place cafeaua facuta la ibric cu cardamon, ma duce cu gandul la vacanta. Imi place cafeaua solubila cu frisca si struguri (ii folosesc pentru decor), imi place cafeaua in stare pura fara zahar, pentru gustul cuceritor.  


Un fel de mancare cu care ti-ai impresiona prietenii

Am cateva retete pe care obisnuiesc sa le prepar des. Pastele sunt in top si vita gatita in stil Thai. 


O patanie in bucatarie

Am facut la un moment dat niste cartofi gratinati si i-am pus intr-un vas la cuptor care din pacate nu era din yena. In momentul in care i-am scos, mi s-a imprasitat compozitia pe jos si problema era ca musafirii erau deja la masa. A fost tare amuzant! :)


Mesaj pentru publicitarii care se vor intrece in joaca cu cafeaua Jacobs

Sa se bucure de lucrurile marunte din viata lor si sa bea cafea. Este cel mai bun pretex pentru cele mai cool intalniri :)


Planuri pentru viitor

Ma pregatesc intens pentru cele doua petreceri dedicate nuntii mele si de-abia astept. Intre timp lucrez la un video blog unde intentionez sa pun in fiecare saptamana un material nou. Incep cu "jurnalul miresei" si apoi continui cu alte proiecte interesante! :)

Din toamna va astept la teatru, dar pana atunci ne vedem pe blogul meu lauracosoi.ro.

 

Acest articol face parte din seria editoriala Cupa Agentiilor la Gatit: endorseri.

Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. In 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs si vor degusta alta mancare de peste de la Ocean Fish, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle. Promotionalele creative sunt asigurate de Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related