Castiga o invitatie la intalnirea privata cu Dynamo, cel mai senzational magician britanic al ultimelor decenii

Castiga o invitatie la intalnirea privata cu Dynamo, cel mai senzational magician britanic al ultimelor decenii

Iata c-a venit ultima zi in care puteti castiga invitatii la petrecerea privata unde va puteti intalni cu Dynamo, asa cum au facut-o Will Smith, Jay-Z, David Beckham sau Samuel L Jackson. Despre prima repriza am scris aici, iar a doua, cea de ieri, e documentata aici, iar vineri va povestim cum a fost la petrecere. Poate intrati si voi, invitatia va asteapta mai jos.

[UPDATE] Identificaram pentru a treia oara raspunsul castigator si cele 2 rezerve. Asteptam raspunsul castigatorului pana in ora 16.00. Daca nu reusim sa-l contactam, pornim in cautarea celorlalti. Petrecerea este in aceasta seara, cu incepere de la ora 19:30.

Castigator - piru3333
Cea mai tare reclama. Asta este.
Interactiunea intre cele doua varste.

Rezerva 1 - Bodea Luca Adrian
este vb de reclama din timpul superbowl-ului american din '12 la vw passat. Pana si copilul din reclama parca aminteste de Dynamo cand era mic si la inceput de drum pe calea magiei!

Rezerva 2 - Catalin Cincu
Pentru ca tot timpul am fost pasionat de sporturile americane, am ales o reclama la NBA. Faptul ca apare si Magic Johson in ea nu poate sa o faca decat si mai "magica". Iar ceea ce face Chris Paul acolo este de asemenea magic. :D Enjoy it!

 

Dynamo a devenit, de-a lungul timpului, un brand international care uluieste spectatori si telespectatori din toata lumea. Daca nu stiati cine e cel mai urmarit magician de pe Twitter, chiar acum vorbim de el. Dar, oricat de faimos ar fi, nu toata lumea stie, de pilda, despre circumstantele in care si-a ales numele de scena "Dynamo" sau ce l-a determinat sa se apuce de magie. Ca sa ne cunoastem si mai bine cu magicianul care a facut istorie, am strans mai jos cateva detalii mai putin raspandite despre el.

Cum a descoperit Dynamo lumea magiei?
Crescut in Delph Hill, un cartier modest din Bradford, cu un tata care isi petrecea perioade lungi de timp la inchisoare, Dynamo a suferit in copilarie de o forma grava a maladiei Crohn, boala care afecteaza intestinul subtire si/sau gros.

Dupa ce bunicul lui l-a introdus in lumea magiei, tanarul Steven Frayne si-a perfectionat aceasta abilitate ca pe o metoda de a se apara de batausii care il luau peste picior din cauza bolii. In scurt timp, si-a construit o adevarata reputatie in cartier.

De ce "Dynamo"?
Dupa mai multi ani, Steven a aparut la New York Hilton, in cadrul unei prezentari cu ocazia centenarului Houdini. Printre spectatorii se aflau mai multi colegi de breasla precum celebrii magicieni Aaron Fisher si David Blaine. Dupa o demonstratie uluitoare, cineva din public a strigat: "Pustiul asta e dat naibii, e ca un dinam!" Asa s-a ales Steven cu noul sau nume "Dynamo", marcand inceputul unei noi epoci in istoria magiei.

Ce premii a castigat emisiunea "Dynamo si magia imposibilului"?
In Marea Britanie, programul a castigat premiul pentru "Cel mai bun program TV al anului" in cadrul editiei din 2013 a Virgin Media Awards, premiul pentru "Cel mai bun program de divertisment" in cadrul Broadcast Awards, tot in 2013 si o prestigioasa nominalizare la Premiile BAFTA pentru Televiziune, la categoria "Cel mai bun program de divertisment".

Daca n-ai ajuns la Cannes Lions 2014 sa-l vezi, las', ca-l cunosti la Bucuresti. Raspunde provocarii de mai jos pentru o invitatie la petrecerea privata de maine seara, unde va fi si el prezent.

Intrebarea zilei: Arata-ne cea mai magica reclama TV care te-a impresionat, cu link de pe IQads / YouTube / alte platforme. Poti sa vorbesti maine despre ea chiar cu Dynamo.

Discovery Romania si IQads acorda cate o invitatie pe zi in perioada 6-8 octombrie. Anuntarea castigatorului de azi va fi facuta maine, 9 octombrie, la ora 13:00, printr-un update la acest articol, iar pe el il vom contacta pe Facebook.

Ca sa participi la concurs, raspunde la intrebarea din acest articol, printr-un comentariu. 
Castigatorul va fi ales de IQads si Discovery si va fi cel mai creativ raspuns primit in ziua respectiva.
Orice participant poate inscrie una sau mai multe raspunsuri in concurs, in una sau mai multe din zilele concursului. Orice participant poate castiga o singura invitatie la concurs.

Cu referire la participantii din provincie, mentionam ca nu sunt acoperite cheltuielile extra (transport, cazare etc.). Mai multe informatii despre Dynamo se gasesc pe microsite-ul dedicat.

 
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related