Sarbatoare in industrie: urmeaza Ziua Bloggerului care a scris frumos despre brand

Sarbatoare in industrie: urmeaza Ziua Bloggerului care a scris frumos despre brand

In 2014 (hai, aproape 2015), cine nu-i online, nu exista. Si nu ne referim doar la oameni, ci si la branduri – iar marketerii stiu asta mai bine ca oricand. Dar cine decide ce brand e cool sau nu in online? Pai, cum cine... bloggerii!

Ei pot sa-ti ridice sau sa-ti darame brandul. Sa-ti gaseasca nod in papura sau sa te placa fara nicio explicatie. Sa-ti demonteze o campanie indelung muncita cu un singur articol sau sa-ti aduca mai mult trafic decat ai fi putut cumpara cu tot bugetul de media. Iar daca se intampla minunea ca unul dintre ei sa-ti descopere produsul, sa-l placa si sa scrie despre el pe blog fara nicio obligatie, poti sa stii ca ai ajuns in raiul marketerilor.

Bucurie fara margini... dar parca ar fi frumos sa te si revansezi, nu? Oare ce surpriza poti sa-i faci bloggerului care a scris atat de frumos despre brandul tau, dar pe care nu-l cunosti personal?

Edenred are o idee: ce-ar fi sa-i sarbatorim cum se cuvine pe toti eroii blogosferei, pe cei care tweet-uiesc, share-uiesc si ne ajuta brandurile sa creasca frumos? Pentru ei, Edenred a introdus Ziua Bloggerului in „Calendarul Sarbatorilor Neoficiale dar Obligatorii”, pe care o sarbatorim in toata regula pe 17 noiembrie.

Daca vrei sa-l feliciti si tu pe bloggerul care ti-a fost alaturi, nu rata acesta zi. Iar daca nu-ti gasesti cuvintele, nu-i nimic: Edenred a compus chiar si un slagar aniversar  pe care i-l poti trimite bloggerului sarbatorit ca sa-i spui cat de mult il apreciezi.

In plus, daca te simti generos si vrei sa-i trimiti si cu un cadou, iti recomandam sa lasi putin deoparte plasuta cu produse branduite sau clasicul set de pix+stilou. Edenred s-a gandit la un cadou mai inspirat: un Card Compliments®, cu care bloggerul pe care il admiri (dar caruia nu-i stii gusturile) isi poate cumpara fix cadoul care-i place.

A mai ramas putin pana pe 17, asa ca afla totul despre Ziua Bloggerului si despre celelalte Sarbatori Neoficiale, dar Obligatorii din calendarul marketerului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related